Skip to main content

Search

Medicinsk information

Medicinsk information

Medicinsk information

Spørg Janssen

Er du i tvivl om dit lægemiddel indeholder laktose? Måske tænker du på, hvordan din medicin skal opbevares? Skal du rapportere en bivirkning eller en reklamation? Kontakt Medicinsk Information

Telefon: +45 4594 8282
Email: [email protected]

Vores åbningstider er:
Mandag til torsdag: 08.00-16.00 Fredag: 08:00-15:00

Vi tilbyder

Janssen Medicinsk Information har altid dig i centrum, og vi efterstræber at levere den bedst mulige service. Vi håber vores viden og faglighed vil bidrage til en tryggere brug af vores lægemidler.

Vigtig Information: Vi gør opmærksom på, at vi ikke må give individuel medicinsk rådgivning iflg. regulatoriske krav. Kontakt i stedet din læge som har det medicinske ansvar for din behandling. Ved akut behov – ring 112.

Din henvendelse er vigtig for Janssen. Dine oplysninger vil ikke blive anvendt til andre formål end den givne forespørgsel.

Relateret indhold

 
 
 

Forskning og innovation

At være fremadsynet og innovativ har altid været kernen i det, vi gør i Janssen. Og forandring og innovation starter ofte i forskning.

 
 

Partnerskaber

Hos Janssen mener vi, at partnerskaber er nøglen til at være på forkant med udviklingen og fremtidssikre sundhedsvæsnet.

 
 

Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker at etablere et samarbejde, har spørgsmål til produkter eller vil vide mere om Janssen Danmark.

EM-137509