Skip to main content

Search

Janssen hedder nu

Johnson & Johnson Innovative Medicine

 
 

Karriere

Janssen er del af Johnson & Johnson - en af verdens største life science virksomheder, der sætter patienter og personlig udvikling først. Er det noget for dig?

Læs mere
 
 

Partnerskaber

Hos Janssen mener vi, at partnerskaber og samarbejde er nøglen til at forblive på forkant med udviklingen og fremtidssikre sundhedsvæsenet.

Læs mere
 
 

Til sundhedsprofessionelle

Arbejder du med sundhed? På Janssen Medical Cloud finder du en bred vifte af information til sundhedspersonale, der kan være nyttig i dit arbejde.

Læs mere
 
 

Forskning og innovation

At være fremadsynet og innovativ har altid været kernen i det, vi gør i Janssen. Og forandring og innovation starter ofte i forskning.

Læs mere

Sygdomsområder

 
 

Kræft

Vores vision er at gøre kræft til en sygdom, der kan helbredes og forebygges. Inden for kræftbehandling arbejder vi bl.a. med områder som prostata-, lunge- og hæmatologisk kræft.

 
 

Immunologi

Inden for immunologi er vores primære fokus på mave- og tarmlidelser, psoriasis og psoriasisgigt. Målet er at udvikle innovative behandlingsregimer, der forbedrer patienternes liv og livskvalitet.

 
 

Neurovidenskab

På det neurovidenskabelige område arbejder vi bl.a. med depression. Målet er at reducere sygdomsbyrden, som disse sygdomme medfører.

 

EM-137509