Skip to main content

Search

Karriere

Om os

Om os

Karriere i Janssen Danmark

Som medarbejder i Janssen får du en vigtig rolle i en af verdens førende forskningsbaserede medicinalvirksomheder. Vi arbejder hver dag for at forbedre sundheden, behandlingsmulighederne og livskvaliteten for mennesker verden over.

Vi søger hele tiden nye dygtige kollegaer til vores afdelinger i Danmark og resten af Norden – og du kan se vores aktuelle stillingsopslag på siden her.

Medarbejderudvikling er nøglen til succes

I Janssen finder du ikke standardiserede og ensporede karriereveje. Vi opmuntrer vores medarbejdere til skabe personlige og målrettede udviklingsplaner, der kombinerer individuelle mål med virksomhedens overordnede mål. Vi mener, at nøglen til glade medarbejdere er, at de har mulighed for at udvikle sig hele tiden og i det tempo, de ønsker – og at det er vores ansvar som arbejdsplads at skabe rammerne for det.

Uanset, om du er nyuddannet eller erfaren inden for dit felt, har du derfor mulighed for fleksible karrierevalg og internationalt samarbejde. Vi tilbyder programmer i ledelsesudvikling for kommende ledere og professionel udvikling for enkeltpersoner og teams.

Samarbejde giver god mening

Hos Janssen har vi ansatte inden for en lang række områder, bl.a. medical affairs, HR, IT, jura, sundhedsøkonomi/market access, marketing, offentlige anliggender, kvalitetssikring, retsforskrifter, forskning og udvikling, salg og strategisk planlægning og meget mere.

Men selvom vi er meget forskellige og har forskellige baggrunde, opfordrer vi altid vores medarbejdere til at arbejde sammen på tværs af funktioner, afdelinger og fagområder. Det fordrer den bedste inspiration og gensidige forståelse – og giver derved de bedste løsninger. Det sætter også sit præg på vores arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en tryg og tillidsfuld ånd og en konstruktiv indstilling til samarbejde.

Sammen arbejder vi for at nå vores mål om at forbedre livet for patienter og deres familier verden over.

 
 

Vil du arbejde hos Janssen?

Janssen er del af Johnson & Johnson - en af verdens største life science virksomheder, der sætter patienter og personlig udvikling først. Er det noget for dig?

Læs mere

 

 
 

Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker at etablere et samarbejde, har spørgsmål til produkter eller vil vide mere om Janssen Danmark.

Læs mere

EM-139013