Skip to main content

Search

Klima og miljø

Klima og miljø

Klima og miljø

Vores ansvar – for planeten og vores klima

Som en del af verdens største sundhedsvirksomhed har vi et ansvar, som strækker sig ud over industriens regler, for at opretholde naturressourcerne og værne om vores fælles planet. En sund planet og et sundt samfund går hånd i hånd – for menneskers sundhed afhænger i sidste ende af vores planets sundhed. De ressourcer, vi er afhængige af, for at udvikle nye lægemidler, at kunne drive en produktion og frem for alt at kunne behandle syge mennesker i vores samfund, kommer fra naturen. Derfor er det af allerstørste betydning, at vi ikke udtømmer dem.

Bæredygtighed specifikt i forhold til klima og miljø handler for Janssen derfor om at styre vores personlige, forretningsmæssige og samfundsmæssige påvirkninger for at sikre bedre resultater for patienter og for samfundet.

For at gøre dette presser vi på for løbende at reducere vores miljø- og klimapåvirkning, og vi forpligtiger os til at anvende vedvarende og ren energi. Vores forpligtelse til at beskytte miljøet og naturressourcerne er forankret i vores Credo – værdisættet, der styrer beslutningstagning på tværs af vores virksomhed.

Vores mål og fremskridt

Helt overordnet er det vores mål hele tiden at blive bedre. Derfor har vi fokus på følgende: 

  1. At blive mere energi-, kulstof- og vandeffektive på tværs af vores operationer, produkter og forsyningskæde.
  2. At opretholde stærk styring og standarder for at sikre konsistens gennem hele systemet og produktlivscyklussen for Johnson & Johnson-familien af virksomheder.
  3. At udvikle produkter, der trækker mindst muligt på naturressourcerne.

Derudover har vi i Janssen sat os en række konkrete miljømæssige mål:

Klima- og miljøinitiativer i EMEA-regionen
Vi har en række initiativer inden for klima og miljø, der drives i EMEA-regionen.

Vi offentliggør løbende resultater fra vores projekter, efterhånden som de opnås. Følg udviklingen i alle vores projekter på janssen.com/emea.

 

 
 

Partnerskaber

Hos Janssen mener vi, at partnerskaber er nøglen til at være på forkant med udviklingen og fremtidssikre sundhedsvæsnet.

Læs mere her
 
 

Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker at etablere et samarbejde, har spørgsmål til produkter eller vil vide mere om Janssen Danmark.

Kontakt os her

EM-139011