Skip to main content

Search

Kontakt os

Om os

Om os

Kontakt os

Dine personlige oplysninger er kun beregnet til at besvare din henvendelse. For yderligere oplysninger henvises til vores ansvarsforhold om vilkår og betingelser for brug.

Janssen-Cilag A/S
Telefon:
+45 4594 8282

Adresse: Bregnerødvej 133, 3460 Birkerød

Rapportering af bivirkning eller reklamation

For rapportering af bivirkning eller reklamation kontakt venligst MICS – Medical Information and Customer Service:

Telefon: +45 4594 8282 (spørg efter MICS – så stilles du direkte videre til os)

E-mail: [email protected]

Her finder du mere information om MICS.

OBS! Denne hjemmeside er ikke beregnet til henvendelser vedrørende bivirkninger, anvendelse af medicin eller kommentarer omkring din helbredsmæssige tilstand. Vi anbefaler dig i stedet at kontakte din læge. Denne hjemmeside er heller ikke beregnet til børn under 18 år. Vi vil ikke bevidst indsamle oplysninger om denne aldersgruppe. Vi opfordrer derfor forældre til at tale med deres børn om brugen af internet og den information, som børnene lægger ud på nettet. 

Sidst opdateret 2023-09-05

 

Relateret indhold

 
 
 

Karriere

Janssen er del af Johnson & Johnson - en af verdens største life science virksomheder, der sætter patienter og personlig udvikling først. Er det noget for dig?

 
 

Partnerskaber

Hos Janssen mener vi, at partnerskaber er nøglen til at være på forkant med udviklingen og fremtidssikre sundhedsvæsnet.

 
 

Til sundhedsprofessionelle

Arbejder du med sundhed? På Janssen Medical Cloud finder du en bred vifte af information til sundhedspersonale, der kan være nyttig i dit arbejde.

EM-139013