Skip to main content

Căutare

Politica privind utilizarea cookie-urilor

Politica privind utilizarea cookie-urilor
 

Bun venit!

Bine aţi venit pe site-ul www.janssen.com/romania care este operat de Johnson & Johnson Romania S.R.L.. Această Politică privind utilizarea Cookie-urilor este concepută pentru a vă informa în legătură cu practicile noastre în ceea ce privește colectarea de informații de la dumneavoastră atunci când vizitaţi site-ul nostru, prin intermediul cookie-urilor şi a altor tehnologii de urmărire. 

Când navigați pe Site, anumite informații pot fi colectate pasiv (adică colectate fără a le transmite în mod voluntar) prin folosirea unor tehnologii diverse, cum ar fi "cookie-uri" și alte informații furnizate prin tehnologii de urmărire, adrese de Internet Protocol (IP), adresa Media Access Control (MAC), Internet tags,  și colectare de date prin navigare precum tipul browser-ului și data accesării, informații cu privire la dispozitivul utilizat pentru accesarea Site-ului, precum ID-ul și tipul dispozitivului, sistemul de operare, precum și informații privind utilizarea dispozitivului și a Site-ului.

Cookie-urile sunt module de informații stocate direct pe calculatorul pe care îl utilizați. Cookie-urile ne permit să colectăm, utilizăm și să stocăm informații, cum ar fi tipul de browser, timpul petrecut pe Site, paginile vizitate, și preferințele de limbă. Johnson & Johnson Romania S.R.L., afiliații și furnizorii noștri de servicii folosesc datele în scopuri de securitate, pentru a facilita navigarea, afișarea informațiilor mai eficient și pentru a personaliza experiența dvs. când utilizați Site-ul. Utilizăm, de asemenea, cookie-uri pentru a vă recunoaște computer-ul sau dispozitivul, astfel încât utilizarea Site-ului să fie mai facilă. În plus, vom folosi cookie-uri pentru a aduna informații statistice despre utilizarea site-ului în scopul de a îmbunătăți continuu design-ul și funcționalitatea sa, pentru a înțelege modul în care vizitatorii folosesc Site-ul, și pentru a ne ajuta cu soluționarea oricăror întrebări cu privire la acesta. Cookie-urile permit în continuare posibilitatea de a selecta care dintre reclamele sau ofertele noastre sunt cel mai probabil să te atragă și pentru a le afișa în timp ce utilizați Site-ul. Putem folosi cookie-uri, de asemenea, în publicitatea online pentru a urmări răspunsurile consumatorilor la reclamele noastre.

Site-ul poate utiliza pixeli de urmărire, script-uri de internet, clear GIFs sau alte tehnologii similare care, printre altele, urmăresc activitatea utilizatorilor Site-ului și a destinatarilor e-mail-urilor transmise ca urmare a utilizării Site-ului, măsoară succesul campaniilor de marketing și compilează statistici despre utilizarea Site-ului și ratele de răspuns cu privire la acesta. 

Utilizarea acestor tehnologii permit furnizorilor noștri de servicii să transmită reclame despre produsele și serviciile noastre atunci când vizitați Site-ul. Acești furnizori de servicii pot plasa astfel de tehnologii pe Site și pot, de asemenea, plasa sau recunoaște cookie-uri terțe atunci când vizitați Site-ul. Acești furnizori de servicii pot folosi informații despre vizitele dumneavoastră pe Site pentru a furniza reclame despre bunuri și servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.
    

Prezentare pe scurt a regulilor de consimțământ privind utilizarea Cookie-urilor 
Legislația UE, prin Directiva 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul comunicațiilor publice (Directiva asupra confidențialității și comunicațiilor electronice) și prin Directiva 95/46/CE  privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și legile aplicabile din România care implementează aceste directive (mai exact, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  și Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date), prevede ca organizațiile care utilizează cookie-uri ce se transmit către computerele vizitatorilor prin intermediul site-urilor să obțină "acordul" acestora după ce vizitatorilor le sunt furnizate informații clare și complete cu privire la modul și scopurile în care sunt folosite cookie-urile pe site-uri. 

Pentru a ne conforma cu aceasta, am luat următoarele măsuri : 
i.    am oferit informații clare, complete și accesibile despre cookie-urile din existente pe acest Site, cu un nivel adecvat de informare ce corespunde caracterului intruziv al fiecărui cookie. 
ii.    am stabilit o strategie adecvată pentru a obține consimțământul pentru cookie-urile din acest Site, ținând cont de utilizarea și caracterul intruziv al acestora. Anumite tipuri de cookie-uri, precum cele utilizate atunci când se realizează operațiuni exclusiv în scopul efectuării transmisiei unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice și cele strict necesare în vederea furnizării unui serviciu al societății informaționale, solicitat în mod expres de către abonat sau utilizator pot face excepţie de la această prevedere legală și, dacă acest lucru este valabil, acordul nu va fi solicitat pentru aceste cookie-uri. 


Strategii de consimțământ folosite în acest Site
Standardele europene privind obținerea consimțământului pentru utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire similare (precum pixeli de urmărire și script-uri de internet) ("cookies") continuă să evolueze și deşi strategiile anterioare de exprimare specifică a acordului (sau strategii pe baza alegerii clientului de tip "opt-in") reprezintă cea mai sigură soluţie legală pentru obținerea consimțământului, acestea pot afecta experiența vizitatorilor și pot avea un impact negativ asupra colectării, utilizării și stocării de date personale în mod legitim de către Site.

Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicațiilor electronice, acordul pentru acceptarea cookies poate fi dat și prin utilizarea setărilor aplicației de navigare pe internet (”browser”) sau a altor tehnologii similare prin intermediul cărora se poate considera că abonatul ori utilizatorul şi-a exprimat acordul, toate aceste aplicații având setări corespunzătoare de acest tip. 

Acest lucru permite vizitatorilor să accepte cookie-urile pe care doresc să le accepte și să le refuze pe cele pe care nu le acceptă.

Însă dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite secțiuni / pagini ale acestui Site impracticabile sau dificil de vizitat și utilizat. De asemenea, este posibil sa nu primiti comunicari de la noi care ar putea fi relevante pentru nevoile/interesele dumneavoastră.

Strategia de consimţământ care este adecvată pentru orice tip de Cookie va depinde de caracterul intruziv al respectivului Cookie, luându-se în considerare:

•    Cine se foloseşte de Cookie (de exemplu, cookie-uri proprii sau terțe)
•    Ce date colectează Cookie
•    Ce scopuri are
•    Cât timp durează
•    Caracterul site-ului în care acesta este utilizat.


Pentru Cookie-urile ce necesită acordul, vom urmări o abordare pe trei niveluri pentru a obține consimțământul vizitatorului: 
•    pentru Cookie-urile cu caracter intruziv scăzut: vom face prezentări detaliate privind utilizarea Cookie-urilor și vom oferi un mijloc ușor de renunțare la cookie-uri, și vom deduce acordul vizitatorilor în cazul în care aceştia nu refuză cookie-urile;
•    pentru Cookie-urile cu caracter intruziv mediu: vom folosi aceeași strategie ca în cazul Cookie-urilor cu caracter scăzut și, de asemenea, vom face informări contextuale cu privire la utilizarea cookie-urilor în locuri adecvate din site (de exemplu, vom informa privind utilizarea Cookie-urilor în zona reclamelor ţintă sau a altor funcționalități ale site-ului care se bazează pe aceste cookie-uri) 
•    pentru Cookie-urile cu caracter intruziv ridicat: vom implementa o strategie de consimțământ prealabil (de exemplu, utilizarea unui banner/fereastră de dialog prin care se cere vizitatorului să îşi exprime acordul privind utilizarea acestor cookie-uri înainte de a fi folosite). 

Acord implicit pentru utilizarea cookie-urilor: cookie-urile utilizate în acest site au un caracter intruziv scăzut spre mediu. 
Prezentarea Cookie-urilor în funcție de tip, şi nu de identitate: Având în vedere numărul important de cookie-uri utilizate prin intermediul site-urilor, evaluarea din anexa A nu prezintă și nu evaluează caracterul intruziv al fiecărui Cookie în parte. În schimb, se prezintă o clasificare a Cookie-urilor pe categorii (de exemplu, "cookie-uri de publicitate", "cookie-uri analitice" și așa mai departe) și evaluează caracterul intruziv al fiecărei categorii, luând în considerare caracteristicile specifice ale cookie-urilor ce fac parte din respectiva categorie. Acest lucru permite transmiterea de informaţii privind utilizarea Cookie-urilor, care sunt mai simple și mai clare pentru a fi înţelese de utilizatorii Site-ului.

OBSERVAŢIE: O evaluare a tipurilor de cookie-uri transmise prin intermediul acestui site este disponibilă în anexa A și oferă informații privind scopul(urile) sau durata și informații despre refuzarea cookie-urilor în secţiunea "Cum se pot bloca."


Securitatea datelor
Cu toate că facem tot posibilul să luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție prin intermediul cookie-urilor, inclusiv cu respectarea prevederilor Ordinului Avocatului Poporului nr. 52/2002 privind aprobarea Cerințelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, nicio transmisiune prin intermediul internetului nu poate fi garantată vreodată ca fiind în totalitate sigură. Prin urmare, vă rugăm să aveți în vedere faptul că noi nu vă putem garanta integral securitatea niciunor date cu caracter personal pe care ni le transferați prin internet prin intermediul cookie-urilor.


Link-uri către alte site-uri
Acest Site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri. Vă rugăm să rețineți că noi nu controlăm cookie-urile/ tehnologiile de urmărire ale altor site-uri și aceasta Politică privind utilizarea Cookie-urilor nu se aplică acelor site-uri și nu garantăm și nu putem fi ținuți răspunzători pentru datele cu caracter personal pe care le-ar putea colecta, stoca, utiliza, divulga sau transfera persoane terțe prin intermediul propriilor website-uri. Este indicat ca întotdeauna să citiți cu atenție politica de confidențialitate și termenii și condițiile fiecărui website pe care îl vizitați.


Cum să ne contactaţi
Dacă aveţi orice întrebări, comentarii, solicitări, sau preocupări în legătură cu această Politică cu privire la Cookie-uri sau cu modul în care sunt tratate informaţiile din acest site, sau dacă doriţi să renunţaţi la primirea de comunicări viitoare, vă rugăm să ne contactaţi, astfel: 
Prin poştă: Strada Tipografilor nr.11-15, Cladirea S-Park, Corpul B3, Etaj 3, Camera 1, Corpul B4, Etaj 3 si Corp LB, Etaj 3, Sector 1, 013714, Bucureşti
Sau prin intermediul formularului de la secțiunea de Contact a Site-ului.


Modificări ale acestei politici privind utilizarea Cookie-urilor În cazul în care apar modificări ale acestei Politici privind utilizarea Cookie-urilor, politica revizuită va fi postată pe acest Site. Johnson & Johnson Romania S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza/modifica termenii acestei Politici de Confidențialitate periodic, după cum consideră necesar. Vă rugăm să verificaţi periodic această Politică privind Utilizarea Cookiee-urilor, şi mai ales înainte de a furniza orice informaţii de identificare personală. Această Politică privind Utilizarea Cookie-urilor a fost actualizată la data de aprilie 2016.

 

Anexa A: Tipuri de Cookie-uri folosite pe acest site 

Tipul de Cookie

Sursa

Scopul

Durata

Modul de blocare

Cookie-uri utilizate de Johnson & Johnson Romania S.R.L. (Cookie-uri proprii)

Cookie necesar Denumire Cookie: has_js

Johnson & Johnson Romania S.R.L.

Acest cookie urmăreşte dacă JavaScript este activat sau nu. Acest cookie are valoarea statusului de 0 sau 1.

Cookie-ul setat în acest scop va expira la sfârșitul sesiunii.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Cookie necesar Denumire Cookie: SESSc95c0917 3010885d9f3f3f7 cb8a9fd0e

Johnson & Johnson Romania S.R.L.

Acest cookie are scopul de a preveni falsificarea cererilor inter-sit. Acest cookie are valori de șir aleator.

Cookie-ul setat în acest scop va expira dupa 23 de zile.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Cookie-uri şi alte tehnologii de urmărire folosite de furnizorii de servicii ai Johnson & Johnson Romania S.R.L. şi de alte companii

Cookie-uri şi tehnologii analitice Denumire Cookie-uri: _utma, _utmb, _utmc, _utmz, _utmv

Google Analytics

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informații cu privire la modul în care vizitatorii folosesc site-ul nostru. Utilizăm informațiile pentru a întocmi rapoarte și pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul. Cookie-urile colectează informații într-o formă anonimă, inclusiv numărul de vizitatori ai site-ului, de unde au ajuns vizitatorii în site și paginile vizitate.

Cookie-ul __utmv transmite informațiile furnizate prin metoda _setVar (), care se utilizează pentru a crea un segment de utilizator personalizat. Acest șir este transmis apoi către serverele Google Analytics în URL-ul de cerere GIF prin parametrul utmcc. Acest cookie este scris numai în cazul în care ați adăugat metoda _setVar ()pentru codul de urmărire de pe pagina site-ului dumneavoastră..

Cookie-ul_utma setat în acest scop este eliminat după 2 ani. Cookie-ul _utmb este eliminat după 30 de minute. Cookie-ul_utmc este eliminat până la sfârșitul sesiunii. Cookie-ul_utmz este eliminatdupă 182 zile. 

Cookie-ul_utmv expiră după doi ani.

Puteţi alege să nu acceptaţi urmărirea de către Google Analytics accesând: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Cookie-uri şi tehnologii analitice Denumire Cookie: id

Doubleclick.net

Cookie-ul este generat prin dublu-clic pe tag-urile proiector. Acest cookie are valori de șir aleator.

Cookie-ul setat în acest scop este eliminat după 2 ani.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Cookie-uri şi tehnologii analitice Denumire Cookie: Test_cookie

Doubleclick.net

Cookie-ul este generat prin dublu-clic pe tag-urile proiector. Acest cookie are valoare CheckForPermission (verifică permisiunea).

Cookie-ul setat în acest scop este eliminat după 10 minute.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Împărtăşire a conţinutului Denumire Cookie: Reg_fb_gate

Facebook

Cookie-ul conține prima pagină de FaceBook care a fost vizitată cu browser-ul web.

Cookie-ul setat în acest scop este eliminat până la sfârşitul sesiunii.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Împărtăşire a conţinutului Denumire Cookie: Reg_fb_ref

Facebook

Cookie-ul conține ultima pagină de FaceBook care a fost vizitată cu browser-ul web.

Cookie-ul setat în acest scop este eliminat până la sfârşitul sesiunii.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Împărtăşire a conţinutului Denumire Cookie-uri: Xtc, uid, uvc, uit, psc

AddThis

Aceste cookie-uri au scopul de partaja pe site-ul nostru pagini și conținut care vă interesează, prin intermediul unor rețele terțe de socializare sau alte site-uri. Cookie-urile psc și xtc au valori binare. Cookie-urile uid, uvc și uit au valori de șir aleator.

Cookie-ul Xtc expiră în 2 ani. Cookie-ul Uid expiră în 2 ani. Cookie-ul Uvc expiră în 2 ani. Cookie-ul Uit expiră în 1 zi. Cookie-ul Psc expiră în 2 ani.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.

Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Împărtăşire a conţinutului Denumire Cookie: _atuvc

AddThis

Acest cookie se asigură că utilizatorul vede contul actualizat dacă a partajat o pagină și a revenit la ea înainte de actualizarea contului cache de partajare

Cookie-ul setat în acest scop este eliminat după 2 ani.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.
Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.

Împărtăşire a conţinutului Denumire Cookie-uri: Ssh, sshs, ssc

AddThis

Ssh și sshs sunt cookie-uri pentru istoricul partajării serviciilor, folosite pentru optimizarea setărilor de partajare pentru utilizator. Cookie-ul Ssc înregistrează activitatea de partajare și de socializare a utilizatorului. Acesta este un cookie terţ care vă ajută prin memorarea opţiunilor dvs. preferate de socializare și afișarea lor pe ecran.

Aceste cookie-uri sunt eliminate după 2 ani.

Aveți posibilitatea să modificați setările browser-ului pentru a accepta sau refuza aceste cookie-uri.
Deoarece modalităţile variază de la un browser la altul, trebuie să vizitați meniul Help (Ajutor) al browser-ului dvs. pentru mai multe informații.