Skip to main content

Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος υποστηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος υποστηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος ανέλαβαν πρωτοβουλία και ένωσαν τις δυνάμεις τους με το  «Μαζί για το Παιδί» αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι έχουν τη δύναμη να καταφέρουν σημαντικά επιτεύγματα με σπουδαίο αποτέλεσμα για το κοινωνικό σύνολο.

Συνεργάστηκαν σε ομάδες με στόχο να συναρμολογήσουν παιδικά ποδήλατα και πατίνια, τα οποία ταξίδεψαν και έφτασαν σε παιδιά που φιλοξενούνται σε τέσσερα κοινωφελή ιδρύματα στην Αθήνα, την Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδος, χαρίζοντας στιγμές χαράς και πολλά παιδικά χαμόγελα. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα και τα πατίνια προσφέρθηκαν στους μικρούς φίλους στον Παιδικό Σταθμό του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» Βέροιας, στο «Πηνελόπειο Ίδρυμα», στην «Ένωση Κυριών» Δράμας, στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» Φιλύρου» Θεσσαλονίκης, στο «Εθελοντικό Σωματείο Άταχτοι» του Οργανισμού Ηρακλείου Κρήτης και στα «Παιδικά Χωριά SOS» της Βάρης.


Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Janssen Ελλάδος, Κέλυ Σταυροπούλου, η οποία συμμετείχε στην παράδοση των ποδηλάτων στο Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην Αθήνα, δήλωσε για τη δράση:

«Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας. Βασική αξία της εταιρικής μας κουλτούρας είναι η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε χαρά σε παιδιά από πολλές διαφορετικές περιοχές της πατρίδας μας, μέσα από την όμορφη συνεργασία μας με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 

Από την πλευρά της η  Διευθύντρια - Κοινωνική Λειτουργός του Παιδικού Σταθμού, «Οι Φίλοι του Παιδιού», σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Νατάσα Παπακωνσταντίνου αναφερόμενη στην προσφορά τόνισε:

«Ήταν τεράστια η χαρά των παιδιών μας με τα ποδήλατα και τα πατίνια που προσφέρατε. Η ψυχαγωγία τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς μας και πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική και ψυχική τους ανάπτυξη. Τέτοιου είδους κινήσεις αναβαθμίζουν την ποιότητα των παροχών και προσδίδουν ουσιαστική αξία στη φροντίδα που προσφέρουμε στα παιδιά. Σας ευχαριστούμε για μια φορά ακόμα που στέκεστε δίπλα μας και ενισχύετε το έργο που πραγματοποιείται μέσα στον Παιδικό Σταθμό μας».

-ΤΕΛΟΣ-

Σχετικά με τη Janssen, φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson

Στη Janssen, δημιουργούμε ένα μέλλον όπου οι ασθένειες θα αποτελούν παρελθόν. Είμαστε η φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson και εργαζόμαστε ακούραστα για να δημιουργήσουμε αυτό το μέλλον για τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο, καταπολεμώντας τις ασθένειες με σύμμαχό μας την επιστήμη, βελτιώνοντας την πρόσβαση των ασθενών μέσω της καινοτομίας και θεραπεύοντας την απόγνωση με αγάπη. Εστιάζουμε σε τομείς της ιατρικής: Καρδιαγγειακά νοσήματα & Μεταβολισμός, Ανοσολογία, Λοιμώδεις Νόσοι & Εμβόλια, Νευροεπιστήμες, Ογκολογία και Πνευμονική Υπέρταση, όπου αποδεδειγμένα μπορούμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη διαφορά.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.janssen.com/greece/. Ακολουθήστε μας στο www.linkedin.com/showcase/janssengreece/ Η JANSSEN-CILAG ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανήκει στις φαρμακευτικές εταιρείες του ομίλου Johnson & Johnson.

Σχετικά με την Ένωση Μαζί για το Παιδί

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως.  Η Ένωση και τα μέλη της σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις, πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που αφορούν παιδιά, νέους σε ανάγκη, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους.

 

  •