Skip to main content

«Στρατηγική Συνεργασία Janssen Ελλάδος - ΒΙΑΝΕΞ»

«Στρατηγική Συνεργασία Janssen Ελλάδος - ΒΙΑΝΕΞ»

H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου Johnson & Johnson, προχώρησε σε διεύρυνση της στρατηγικής της συνεργασίας με την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Η νέα συνεργασία τους, αφορά στην προώθηση και διανομή στην ελληνική αγορά από τη ΒΙΑΝΕΞ, δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων της Janssen, αυτών με τις δραστικές ουσίες Εποετίνη αλφα και Δεσιταβίνη.

Η συγκεκριμένη συνεργασία η οποία διαρκώς διευρύνεται, εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό ανάπτυξης των δύο εταιρειών, μέσω της οποίας μεγιστοποιούν τα οφέλη προς τους ασθενείς, ταυτόχρονα, ισχυροποιώντας τους δεσμούς τους με την ιατρική κοινότητα, μέσω αξιόπιστων θεραπευτικών λύσεων.

Η συμφωνία βασίστηκε στην αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη η οποία έχει θεμελιωθεί πάνω στην  εξαιρετική συνεργασία που ξεκίνησε το 2017, επεκτείνεται με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία στα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, και αναδεικνύεται  ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τον Έλληνα ασθενή όσο και για τις δύο πλευρές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Christian Rodseth σχολιάζει: «Στη Janssen εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προσβασιμότητα των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες. Συνάπτοντας ισχυρές στρατηγικές συνεργασίες, όπως με τη ΒΙΑΝΕΞ, συμβάλουμε όχι μόνο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων ασθενών, αλλά και στην περαιτέρω συνεισφορά στην Ελληνική οικονομία και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας»

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Στη ΒΙΑΝΕΞ επιδιώκουμε διαχρονικά τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες διεθνούς κύρους.  Η συνεργασία με τη Janssen μετρά ήδη πολλά χρόνια με ιδιαίτερη και αμφίδρομη επιτυχία. Η διεύρυνσή της αποδεικνύει την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας μας, αλλά και την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα στην παραγωγή και τη φροντίδα για τον άνθρωπο».

-ΤΕΛΟΣ-

Σχετικά με τη Janssen, φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson

Στη Janssen, δημιουργούμε ένα μέλλον όπου οι ασθένειες θα αποτελούν παρελθόν. Είμαστε η φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson και εργαζόμαστε ακούραστα για να δημιουργήσουμε αυτό το μέλλον για τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο, καταπολεμώντας τις ασθένειες με σύμμαχό μας την επιστήμη, βελτιώνοντας την πρόσβαση των ασθενών μέσω της καινοτομίας και θεραπεύοντας την απόγνωση με αγάπη. Εστιάζουμε σε τομείς της ιατρικής: Καρδιαγγειακά νοσήματα & Μεταβολισμός, Ανοσολογία, Λοιμώδεις Νόσοι & Εμβόλια, Νευροεπιστήμες, Ογκολογία και Πνευμονική Υπέρταση, όπου αποδεδειγμένα μπορούμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη διαφορά.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.janssen.com/greece/. Ακολουθήστε μας στο www.linkedin.com/showcase/janssengreece/ Η JANSSEN-CILAG ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανήκει στις φαρμακευτικές εταιρείες του ομίλου Johnson & Johnson.

Σχετικά με τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Με περισσότερα από 95 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του φαρμάκου, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. καταγράφει κορυφαίες επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, το οποίο περιλαμβάνει παραγωγή, εμπορία, εξαγωγή και διανομή φαρμακευτικών σκευασμάτων.   

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. διαθέτει τέσσερα state-of-the-art, εξειδικευμένα εργοστάσια, με εξαιρετικές παραγωγικές δυνατότητες σε όλο το φάσμα της παραγωγής φαρμάκου, ενώ αναβαθμίζει συνεχώς το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε εμπιστεύονται διαχρονικά μεγάλοι πολυεθνικοί φαρμακευτικοί οίκοι, συνάπτοντας συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλη χρονική διάρκεια.

Ο τομέας των εξαγωγών αποτελεί στρατηγική επιλογή για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.   

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε απασχολεί σήμερα 1.316 άτομα, στην πλειονότητά τους υψηλής επιστημονικής ειδίκευσης, ενώ παράλληλα επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.vianex.gr.

Ακολουθήστε μας στο https://www.linkedin.com/company/405233/admin/