Skip to main content

Search

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Pyydämme henkilötietojasi vain, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja tietosuoja- ja vastuuvapauslausekkeestamme.

Janssen-Cilag Oy

Puhelinnumero: +358 20 753 1300

Sähköposti: [email protected]

Vain tekstiviestit: +358 45 73 950 730

Osoite: PL 15 02621 Espoo

Käyntiosoite: Hatsinanpuisto 8, 02600 Espoo

Maajohtaja Nina Ekholm-Wenberg

Janssenin koronarokotetta koskevaa tietoa saat täältä:

Puhelin: +358981710294
Sähköposti: [email protected]

EMA tiedottaa kliinisistä hoitosuosituksista mahdollisen tromboottisen trombosytopeenisen oireyhtymän hoidossa: https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-raises-awareness-clinical-care-recommendations-manage-suspected-thrombosis-thrombocytopenia


Haittatapahtuma tai Tuotevalituksen raportointi

Raportoidaksesi haittatapahtuman tai mahdollisen tuotevalituksen, ota yhteys MICSiin – Janssenin lääketietoon:

Puhelin: +358 20 7531 300 (pyydä yhdistämään lääketietoon)
Sähköposti: [email protected]
Tekstiviesti: +358 4573 950 730 tai

Täältä löydät lisätietoa MICSistä.


Toimistomme sijainti ja lähestymiskartat

Toimistomme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella: pikaratikka, bussit, ja juna, palvelevat kiinteistön käyttäjiä ja mahdollistavat sujuvan liikkumisen. Aikataulut ja reitit löytyvät Helsingin seudun liikenteen internetsivuilta www.hsl.fi ja suorat reittiohjeet löytyvät osoitteesta http://www.reittiopas.fi.

Toimistomme on helposti saavutettavissa myös autolla. Pysäköintilaitokseen ajaminen tapahtuu Perkkaanpuronkujan kautta. Saattoliikenne hyödyntää monikonpuron eteläpuolella kulkevaa tietä.

Katso tarkemmat lisätiedot OOPS AB -kotisivuilta

Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa, OOPS AB kiinteistössä. OOPS AB sijaitsee Kehä 1 ja Turun junaradan kulmauksessa. OOPS AB kiinteistön virallinen osoite on Hatsinanpuisto 8, 02600 Espoo. Pysäköintitalon osoite on Hatsinanpuisto 10, 02600 Espoo. Vieraillessasi ilmoittaudu OOPS vastaanottoon B-porras 1 krs. ja Janssenin isäntä/emäntä tulee hakemaan OOPS vastaanotosta. OOPS AB:n aulapalvelu palvelee arkisin klo 8-16 B-portaan pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.


HUOM! Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu terveydentilaasi koskeviin lääketieteellisiin kysymyksiin tai haittavaikutuksiin liittyviin kommentteihin, mikäli haluat keskustella näistä asioista, suosittelemme sinua kääntymään lääkärin puoleen. Tätä sivustoa ei myöskään ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille. Emme kerää tietoisesti tietoja tästä ikäryhmästä. Kannustamme vanhempia keskustelemaan lastensa kanssa internetin käytöstä ja tiedoista, joita lapset antavat sinne. 

Viimeksi päivitetty 2019-03-17