Skip to main content

Search

COVID 19 Vacatures

Werk mee in de strijd tegen COVID-19

Betekent de volgende stap in jouw carrière een stap in de richting van een vaccin tegen COVID-19? Wij zetten alle zeilen bij om de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus te realiseren. Zo zetten onze onderzoekers in Leiden belangrijke stappen en gaan onze operators en engineers de productie van het vaccin opstarten. Om al dit werk te kunnen verrichten, zoeken wij 250 nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Werk jij mee aan een toekomst waarin ziektes tot het verleden behoren?

Janssen werkt als onderdeel van de Johnson & Johnson-groep al ruim 50 jaar aan een bijdrage aan de gezondheidszorg. Met meer dan 2000 medewerkers in Nederland werken we aan alle facetten die komen kijken bij het ontdekken, ontwikkelen en maken van geneesmiddelen en vaccins. Een van onze focusgebieden is infectieziekten en vaccins. De afgelopen decennia werkten wij bijvoorbeeld aan een recent door het Europees Medicijn Agentschap goedgekeurd vaccin tegen Ebola, aan een geneesmiddel tegen resistente tuberculose en zetten we stappen in de richting van een vaccin tegen HIV. De hierdoor opgebouwde kennis en expertise stellen ons in staat om in hoog tempo te werken aan een vaccin tegen COVID-19.

COVID-19 gerelateerde vacatures

In tijden van de coronacrisis zijn we ons als maatschappij meer dan ooit bewust van de centrale plek die gezondheid in onze samenleving inneemt. Effectieve en veilige geneesmiddelen en vaccins tegen COVID-19 zijn wat ons betreft belangrijk om deze gezondheidscrisis te bedwingen. Daarom zetten we bij Janssen een tandje bij in de race naar een vaccin en nemen we bijna 250 nieuwe collega’s aan op het gebied van R&D, operations en engineering. Kom jij als onderzoeker jouw kennis en kunde inzetten om ons onderzoek verder te versterken? Of steek je jouw handen uit de mouwen en help jij ons om de productie van ons vaccin op te schalen?

Werken bij Janssen

Janssen heeft een leidende positie op het gebied van gezondheid. We willen betekenisvolle innovaties en oplossingen ontwikkelen: met onze gezamenlijke ervaring, expertise en middelen werken we aan enkele van de grootste gezondheidsuitdagingen van deze tijd. Deze uitdagingen kunnen we alleen aan door onze getalenteerde medewerkers: zij komen voor ons op de eerste plaats. We ondersteunen onze medewerkers daarom in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling: werken bij Janssen betekent dat je alle kans krijgt om je carrière optimaal te ontwikkelen. Word onderdeel van ons team en maak het verschil in deze gezondheidscrisis. Bekijk snel de vacatures op onze vacatureportal.