Skip to main content

Search

Samenwerken met Janssen Benelux

Samenwerken met Janssen Benelux

Bij Janssen zijn we ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot het oplossen van de medische problemen van onze tijd. Als wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf zijn we er trots op deel uit te maken van het bruisende Nederlandse life sciences ecosysteem waarin elke speler zijn eigen en unieke rol heeft. Om een relevante bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheid van patiënten, gaan we actief op zoek naar samenwerking. In grote consortia of in kleinere samenwerkingsverbanden bundelen we onze krachten met die van anderen. 

Samenwerking in vele vormen

Binnen het Nederlandse ecosysteem is een grote verscheidenheid aan publieke en private partijen aanwezig om mee samen te werken. Wij nodigen iedereen uit om met ons samen te werken: van universiteiten en onderzoeksinstituten tot startende ondernemingen en gevestigde bedrijven, of simpelweg personen met een slim idee dat de mogelijkheid biedt om de gezondheid van patiënten te bevorderen. We verwelkomen de kans om gemeenschappelijke belangen te verkennen, nieuwe relaties te ontwikkelen en onze expertise te delen. We zijn met name op zoek naar samenwerkingen binnen onze expertisegebieden, of samenwerkingen die aan deze gebieden grenzen. 

Samenwerkingsverbanden: opzet en mogelijkheden

Ieder jaar gaan de Johnson & Johnson-bedrijven, waar Janssen onderdeel van uitmaakt, meer dan 150 nieuwe samenwerkingsverbanden aan met andere organisaties. We werken nauw samen met onze collega’s van Business Development, de Johnson & Johnson Innovation Centers en de JLABS incubators in onze zoektocht naar interessante wetenschap, technologie en innovatie die ons kunnen helpen om tegemoet te komen aan onvervulde medische behoeften. Samenwerkingsverbanden kunnen verschillende vormen aannemen, zoals het gebruik van onze faciliteiten, het delen van expertise en toegang tot de kwalitatief hoogstaande middelen die wij als bedrijf beschikbaar hebben. Misschien is er wel een vorm van samenwerking die past bij jouw bedrijf of instelling!

Laten we samenwerken

Zie jij kansen om de gezondheid van patiënten te verbeteren, in een samenwerking die interessant is voor ons beiden? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen via dit formulier (alleen niet-vertrouwelijke informatie). Ingediende voorstellen worden zorgvuldig beoordeeld door experts. Daarna neemt het Alliance Management team contact met je op om je idee door te nemen en eventuele vervolgstappen te bespreken. De informatie die je verstrekt zal enkel gebruikt worden om je voorstel te evalueren en om contact met je op te nemen in verband met de uitkomst. Alle informatie die je op deze site verstrekt, valt onder ons privacybeleid.

We streven ernaar om de beste expertise van over de hele wereld samen te brengen om veelbelovende behandelingen beschikbaar te maken voor patiënten die erop wachten – wie weet doen we dit binnenkort samen met jou!

 

 

EM-28516