Skip to main content

Search

Scholarships course Clinical Development PJ Futurelab Leiden

Scholarships course Clinical Development PJ Futurelab Leiden

Janssen Campus Nederland stelt twee scholarships ter beschikking voor de complete blended course Clinical Development van Paul Janssen Futurelab Leiden, een onafhankelijk onderwijs- en trainingsinstituut van Leiden Universitair Medisch Centrum (LUMC) en Leiden Universiteit.

Deze cursus is met name interessant voor start-ups die op dit moment een product voor een nieuwe medische interventie ontwikkelen, of daar plannen voor hebben. Het kan hierbij gaan om een geneesmiddel, medische apparatuur of een medisch voedingsproduct. De blended course Clinical Development neemt biomedische professionals mee door het ontwikkelingsproces van nieuwe medische interventies en begeleidt bij het ontwikkelen van first-in-human trials.

Wie komt in aanmerking?

Kandidaten die in aanmerking komen voor de scholarships zijn afgestudeerde (bio)medisch professionals die werken bij start-ups die op dit moment nog geen klinisch ontwikkelingsprogramma hebben, maar wel concrete plannen hebben om binnen één tot anderhalf jaar een first-in-human trial te starten.

Kandidaten kunnen een scholarship aanvragen via deze pagina (let op: u verlaat de website van Janssen Nederland). De deadline is 3 oktober 2019, 12:00 uur.