Skip to main content

Search

Stages bij Janssen

Stages bij Janssen

Een stage bij Janssen is een unieke kans om werkervaring op te doen, de farmaceutische wereld te leren kennen en misschien wel je eerste baan te vinden. Elk jaar verwelkomen we stagiairs, van ingenieurs tot administratief talent, binnen verschillende onderdelen van ons bedrijf. Een stage bij Janssen is de ideale opstap naar een baan waarmee jij een bijdrage kan leveren aan een gezondere wereld.

Bij Janssen besteden we veel aandacht aan de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers en daar horen onze stagiairs ook bij!

"Als stagiair bij Janssen kreeg ik ontzettend veel vrijheid. Ik mocht mijn project zelf opzetten en als ik hulp nodig had werd ik goed geholpen. Ik vond het erg leuk dat ik ook contact had met andere afdelingen binnen het bedrijf. Tijdens mijn stage merkte ik dat werken bij Janssen me erg aansprak: momenteel werk ik er al meer dan een jaar!" Milou de Zeeuw - werkt na haar stage nu als Assistant Research Scientist bij Janssen.

Een stage is dé manier om een idee te krijgen van wat werken bij Janssen nu eigenlijk inhoudt - en wie weet kun je vanuit je stage doorstromen naar een baan bij Janssen.

Interesse in een stage bij Janssen? Kijk dan hier voor het actuele aanbod aan stageplaatsen. Je kunt ook contact met ons opnemen.

 

EM-36842 - 30-jun-2020