Skip to main content

Pretraga

Bezbednost pacijenata i kvalitet proizvoda

Bezbednost pacijenata koji koriste naše lekove je naš najvažniji prioritet. U svakom koraku osmišljavanja proizvoda, proizvodnje i stavljanja u promet, rukovodimo se smernicama za kvalitet i bezbednost.

Bezbednost pacijenata i kvalitet proizvoda su osnova svega što radimo
 
Naše obaveze prema bezbednosti pacijenata se nastavljaju i nakon stavljanja leka na tržiste. Nastavljaju se istraživanja u kojima se proučavaju dugoročna dejstva leka, pojava retkih neželjenih dejstava i mogućnost lečenja drugih bolesti.
 
Janssen proizvodi lekove visokog kvaliteta

Neprekidno radimo da bismo smanjili rizike i unapredili svaki naš proizvod. Naša kontrola kvaliteta obezbeđuje da lekovi budu bezbedni i efikasni i da u potpunosti ispunjavaju sve regulatorne zahteve..

Bezbednost sastojaka i gotvog leka

Kvalitet proizvoda i bezbednost se konstantno procenjuju kroz ceo životni ciklus leka: od formulacije do proizvodnje, analize, pakovanja i distribucije. Proverava se čistoća, bezbednosti i efikasnost svih materijala i sastojaka. U našim analitičkim laboratorijama se temeljno proveravaju kvalitet i stabilnost gotovih proizvoda pre nego što se distribuiraju potrošačima.

Ugrađeni kvalitet

Blisko sarađujemo sa partnerima što doprinosi unapređenju procesa istraživanja i proizvodnje. „Standardi kompanije Johnson & Johnson za odgovornu ugovornu proizvodnju“pomažu nam da izaberemo prave partnere, a proizvodnim partnerima pomažu da razumeju koja su naša očekivanja.

Bezbednost proizvoda na tržištu

Predano informišemo i obrazujemo članove medicinske struke kako bi se naši proizvodi bezbedno koristili. Informacije u uputstvu za lek (Patient Information Leaflet – PIL) namenjene su pacijentima da razumeju kako da koriste proizvod na najbolji mogući način.

Da li vam je potrebno više informacija? Slobodno nam se obratite. Takođe, ako želite da prijavite neželjeni događaj (neželjeno dejstvo leka) ili imate pritužbu na kvalitet proizvoda (problem sa nekim našim proizvodom), pišite nam na adresu e-pošte u zemlji u kojoj se nalazite. Informacije o pojedinim zemljama pogledajte u ovom PDF-u.