Skip to main content

Pretraga

Imunologija

Imunologija

Imamo bogato iskustvo u razvoju bioloških lekova za lečenje imunoloških bolesti. Radimo na novim lekovima za peroralnu primenu i fokusiramo se na lečenje autiomunih, upalnih i plućnih bolesti. Nastojimo da novi lekovi postanu dostupni pacijentima i zdravstvenim radnicima širom sveta.

 

Pročitajte brošuru „Janssen u imunologiji i saznajte više o našoj posvećenosti imunologiji. 

Komparativne podatke o ekonomskom teretu imunoloških bolesti na globlanom nivou ili na nivou pojedinačnih zemalja možete pronaći pomoću alata Janssen DiseaseLens™ – interaktivnog alata za zdravstvene podatke. U njemu možete da pretražujete po zemlji, po bolesti ili ključnoj reči u bazi od 3.500 epidemioloških statističkih podataka i 140 indikatora iz veoma pouzdanih izvora.​

 

Evropski stručnjaci su postavili okvir za poboljšanje standarda u lečenju psorijaze​

 

Bela knjiga o psorijazi, objavljena u časopisu Evropske akademije za dermatologiju i venerologiju (Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology – JEADV), bavi se pitanjem (ne)adekvatnog lečenja psorijaze u Evropi i daje okvir za delovanje. Njeni autori su članovi evropske radne grupe za lečenje psorijaze (European Expert Working Group for Healthcare in Psoriasis – EEWGHP), a finansijsku podršku je pružila kompanija Janssen. Ova bela knjiga o psorijazi pod naslovom „Okvir za poboljšanje kvaliteta zdravstene nege osoba sa psoijazom“ predstavlja ključnu smernicu za terapiju ovog oboljenja.