Skip to main content

Search

Kom werken bij Janssen! 

Kom werken bij Janssen! 

Janssen maakt deel uit van Johnson & Johnson. We staan in voor alle farmaceutische activiteiten binnen de groep. In België werken er meer dan 5.000 mensen, verdeeld over de sites Beerse, Geel, Olen, Merksem, Mechelen en La Louvière.

Opportuniteiten voor divers talent

Janssen is een bedrijf in volle ontwikkeling, dat betekent dat we continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Of je nu ingenieur bent, chemicus, technicus of marketingspecialist, of je nu net bent afgestudeerd of al een ervaren professional: elke medewerker heeft zijn of haar unieke plaats binnen ons bedrijf, mét doorgroeimogelijkheden.

Wetenschappelijk toptalent krijgt bij ons de kans om te groeien en te participeren in baanbrekend onderzoek. Via diverse programma’s en samenwerkingsverbanden met opleidingsinstellingen bieden wij jou het hoogst haalbare op het vlak van onderzoek in de praktijk. Daarnaast doen we ook graag een beroep op mensen met talent in een productie-omgeving voor onze sites in Geel en Beerse. Ook zijn er bij Janssen nog tal van specialisten in financiën, informatica, marketing en verkoop en tal van andere domeinen aan de slag in diverse ondersteunende diensten.

We zijn geregeld op zoek naar kandidaten voor de meest uiteenlopende jobs en met een passie voor gezondheid. Je kan ons ontmoeten op universiteiten, op jobbeurzen, maar natuurlijk ook online. Ga naar careers.jnj.com en kom werken bij Janssen!

Vind je momenteel geen vacature die je interesseert? Schrijf je dan in op onze Global Talent Hub. Zo wordt je automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe opportuniteiten die passen bij je ambitie en expertise.

Ook voor stagiairs hebben we een ruim aanbod. Ga naar Stage lopen bij Janssen om te zien wat jouw opties zijn!

"Toen ik bij Janssen begon, kreeg ik de unieke kans om in te stappen in het rotatie-programma. Binnen dat programma kan je in 2 jaar tijd op 3 verschillende plekken werken, telkens gedurende 8 maanden. Een schitterende manier om ervaring op te doen én het bedrijf te leren kennen. Dat sprak me echt aan, want ik vond het geweldig dat een bedrijf op deze manier 2 jaar in mij wilde investeren."

Vicky Peeters

Clinical Supply Integrator

Werken bij Janssen

Werken bij Janssen biedt heel wat toekomstmogelijkheden, een interessante job, toegang tot de nieuwste technologieën, maar bovenal: een hele fijne organisatie om te werken. Bovendien wordt er veel waarde gehecht aan het faciliteren van duurzame loopbanen.

"Onze doelstelling is duidelijk, maar niet eenvoudig: we willen ervoor zorgen dat mensen ’s morgens met goesting komen werken, en ’s avonds met een fijn gevoel weer vertrekken. Dat doen we door in te zetten op het welzijn en de ontwikkeling en groei van al onze medewerkers. Dit doorheen alle lagen van ons bedrijf en doorheen alle levensfases die medewerkers doorlopen."

Hilde Claes

Head of HR, België en Nederland

Al vier keer kreeg Janssen de ‘Randstad Award’, voor meest aantrekkelijke private werkgever van België, uitgereikt. Bovendien zijn we het enige bedrijf dat elk jaar de top 10 behaalde, sinds de start van de Award in 2000.

EM-20728