Skip to main content

Search

Akik a gyógyszereinket alkalmazzák: a betegek és hozzátartozóik

Akik a gyógyszereinket alkalmazzák: a betegek és hozzátartozóik
Segítségnyújtás azoknak, akik a legtöbbet jelentik Önnek

A Janssen számára alapvető fontosságú a gyógyszereit alkalmazó betegek és hozzátartozó gondozóik tájékoztatása. Kiemelt jelentőségűnek tartjuk a betegek támogatását és tájékoztatását. Gyógyszereink forgalomba hozatalát követően mindennapi tevékenységünkben központi szerepe van készítményeink nyomon követésének a kockázatok felismerése és minimálisra csökkentése, valamint gyógyszereink előnyeinek maximalizálása érdekében.

Tudott róla?

A Janssen több, betegségeket bemutató honlapot fejlesztett a betegek és gondozóik részére. A betegségek és panaszok széles skálájáról a külön erre a célra kialakított magyar és angol nyelvű honlapjainkon juthat hasznos információkhoz:

Van-e még kérdése a termékeinket illetően? Kérjük lépjen velünk kapcsolatba

Személyre szabott gyógyítás

Minden ember más, és kívánatos lenne, hogy minden beteg egyénre szabott kezelésben részesülhessen. Felmerül a kérdés: egy konkrét beteg esetében melyik gyógyszer fejti ki a lehető legjobb hatást. A betegségekre – azok pontos kiváltó okaira, konkrét altípusaira –, valamint a génekre vonatkozó tudásunk napról napra gyarapszik. A konkrét betegség diagnózisa és az egyes emberek egyedi genetikai térképe alapján egyszer majd képesek leszünk olyan, speciálisan egyénre szabott gyógyszereket kifejleszteni, amelyek a leghatékonyabbak az adott beteg szempontjából.

Olyan jövőt képzelünk el, ahol a betegekben és családjaikban új remény ébredhet. Remény egy személyre szabott, jobb és költséghatékonyabb kezelésre, melynek végső célja a teljes gyógyulás.