Skip to main content

Search

Hitvallásunk

Hitvallásunk


Hitünk szerint elsődleges felelősséggel tartozunk a betegek, az orvosok és az ápolók, az anyák és az apák, továbbá mindazok felé, akik termékeinket használják, szolgáltatásainkat igénybe veszik. Hogy igényeiknek megfeleljünk, minden amit teszünk, kiváló minőségű kell legyen. Folyamatosan törekednünk kell arra, hogy értéket teremtsünk, csökkentsük költségeinket és árainkat észszerű színvonalon tartsuk. A vevők rendeléseit azonnal és pontosan kell teljesíteni. Üzleti partnereinknek lehetőséget kell biztosítani, hogy tisztességes haszonra tehessenek szert.

Felelősek vagyunk a dolgozóinkért, akik világszerte velünk dolgoznak. Olyan befogadó munkakörnyezetet kell biztosítanunk, ahol minden egyes személyt önálló egyénnek kell tekinteni. Tiszteletben kell tartanunk sokszínűségüket és emberi méltóságukat, valamint el kell ismernünk érdemeiket. Dolgozóinknak munkájukkal kapcsolatban a biztonság érzését kell nyújtanunk, valamint annak lehetőségét, hogy megvalósítsák önmagukat és elérjék céljaikat. Tisztességes és megfelelő jövedelmet kell biztosítanunk tiszta, rendezett és biztonságos munkakörülmények között. Támogatnunk kell munkavállalóink egészségét és jólétét, valamint segítenünk kell őket családi és egyéb személyes, privát felelősségeik teljesítésében. Biztosítani kell, hogy a vállalat dolgozói javaslataikat, panaszaikat mindig elmondhassák. Egyenlő esélyeket kell adnunk az alkalmazásra, a továbbfejlődésre és a szakmai fejlődésre mindenkinek, aki képes erre. Rátermett vezetőket kell biztosítanunk, valamint a vezetők minden lépése igazságos és etikus kell legyen.

Felelősséggel tartozunk azért a közösségért, amelyben élünk és dolgozunk, továbbá a világ közösségéért. Több helyen kell jobb hozzáféréssel és ellátással támogatnunk az embereket világszerte, hogy egészségesebbé válhassanak. Jó állampolgárnak kell lennünk - támogatnunk kell a jó célokat, az egészségügyet, az oktatást, valamint tisztességes részt kell vállalnunk az adófizetésből. Óvnunk kell azt a vagyont, amelyet kiváltságosként használhatunk, védeni a környezetet és a természeti erőforrásokat.

Végül felelősséggel tartozunk a részvényeseinknek. Az üzlet megalapozott hasznot kell hogy eredményezzen. Új ötletekkel kell kísérleteznünk. Állandó kutatást kell folytatnunk, meg kell újulnunk, be kell ruháznunk a jövőbe. A hibákért azonban meg kell fizetnünk. Új gépeket, berendezéseket kell vásárolnunk, új erőforrásokat biztosítanunk és új termékeket bevezetnünk. Tartalékot kell képeznünk az ínségesebb időkre. Ha ezen elvek alapján működünk, részvényeseinknek mindig ésszerű hozamot biztosítunk.