Skip to main content

Search

Küldetésünk és jövőképünk

Küldetésünk és jövőképünk
Tudományos fejlesztések a betegek szolgálatában

Meglátásunk szerint a világ egészségügyének jövőbeni alakulását jól tájékozott és saját magukért cselekedni hajlandó és aktív betegek határozzák meg. A jövő egészségügye érdekében mi azon dolgozunk, hogy a betegek méltányos áron hozzáférhessenek a lehető legjobb kezeléshez. Arra törekszünk, hogy a hatékony gyógyszereket és a hozzájuk kapcsolódó egészségügyi szolgáltatásokat elérhetővé tegyük a betegségben szenvedő rászorulók számára. Tudományos kutatókkal partneri együttműködések eredményeként kulcsfontosságú, az orvostudomány számára megválaszolatlan kérdésekre nyújtunk innovatív terápiás válaszokat. Egymást kiegészítő ismereteket igyekszünk egybekapcsolni. Világszerte szoros munkakapcsolatok kiépítésére törekszünk a kormányokkal, a betegszervezetekkel, az egészségügyben dolgozó szakemberekkel, valamint a tudományos és üzleti közösségek más szakembereivel.

Küldetésünknek tekintjük, hogy gyökeres változást érjünk el a betegségek kezelésében. Az általunk fejlesztett terápiás megoldások a legsúlyosabb egészségügyi állapotokat és betegségeket képesek enyhíteni, megfékezni, vagy gyógyítani.

Sőt, ennél többet is vállalunk. Olyan terápiás megoldásokat hozunk létre, amelyek azon felül, hogy a betegek gyógyulását szolgálják, a társadalom és vállalatunk együttműködő partnerei részére is értéket teremtenek. Olyan innovatív, integrált termékeket és gyógyszereket akarunk fejleszteni, amelyek helyreállítják és javítják az életminőséget. Ugyanakkor a fenntarthatóság jegyében fontosnak ítéljük a kiváló minőséget eredményező pénzügyi és szellemi befektetések megtérülését, munkatársaink erőfeszítésének megfelelő kompenzálását.

Azért, hogy megfeleljünk a ránk számító betegekkel, az egészségügyben dolgozókkal, és a befektetőkkel szemben vállalt kötelezettségeinknek, tehetséges munkatársainkkal vállvetve dolgozunk az egészségügy különböző területein tevékenykedő partnerekkel. Így együtt olyan jövőt képzelünk el, ahol a betegekben és családjaikban új remény ébredhet. A gyógyulás reménye.

Küldetésünk az egyéni életek megváltoztatása

Vállalatunk öt fontos terápiás területre összpontosítja kutatás-fejlesztési tevékenységét:

  • szív- és érrendszeri, valamint anyagcserével kapcsolatos betegségek
  • immunológia
  • fertőző betegségek és oltóanyagok
  • pszichiátria és neurológia
  • onkológia és hematológia

Vállvetve dolgozva a ránk számító betegekkel, az egészségügyben dolgozó szakemberekkel és más együttműködő partnerekkel, fenntartható és integrált egészségügyi megoldásokat fejlesztünk ki. Gondosan ügyelünk arra, hogy átlátható módon működjünk és bizalmat építsünk ki azáltal is, hogy valós párbeszédet folytatunk az egészségügyi döntéshozókkal.

Ennek érdekében a Janssen jelentős erőforrásokat fordít alkalmazottai szakmai fejlesztésére Folyamatosan nyomon követjük kollégáink fejlődését. A vezető beosztások betöltésére túlnyomórészt saját sorainkból választjuk ki a megfelelő embert, lehetőséget biztosítva a személyes ambíciók beteljesítésére. Mi, a Janssen vállalatnál hiszünk abban, hogy a jövő vezetőit neveljük. Végső célunk, hogy az emberek reménye világszerte beteljesülhessen: hozzáférhetnek az innovatív kezelésekhez és minőségi egészségügyi szolgáltatásokhoz.