Skip to main content

Search

Zoals steeds blijft Janssen zich inzetten voor zorgverleners en patiënten, alsook voor onze medewerkers en gemeenschappen.
Zoals steeds blijft Janssen zich inzetten voor zorgverleners en patiënten, alsook voor onze medewerkers en gemeenschappen.
COVID-19 Coronavirus Infections

Title

Covid19

 

 

Via bovenstaande playlist zijn een aantal fragmenten uit de educatieve videoserie ‘The Road to a Vaccine’ van Johnson & Johnson terug te vinden. Verschillende collega’s uit de Benelux gaan in op de inspanningen die worden gedaan om oplossingen te bieden tijdens de COVID-19 pandemie. Zo vertelt Rinke Bos (Principal scientist bij Janssen Vaccines) over de manier waarop een vaccin kan helpen om te beschermen tegen COVID-19. Hanneke Schuitemaker (Global Head Viral Vaccines) gaat in op de ongekende snelheid waarmee er gewerkt wordt aan een kandidaat-vaccin en Paul Stoffels (Chief Scientific Officer) legt uit hoe we werken aan de veiligheid van onze vaccins. Tenslotte vertelt Johan van Hoof (Global Therapeutic Head Vaccines) over onze inspanningen om de productiecapaciteit voor het COVID-19 vaccin te vergroten. Meer weten na het zien van deze fragmenten? Kijk hier voor alle afleveringen.

Voor COVID-19-gerelateerde persvragen, klik hier.

Nieuwste persberichten

Johnson & Johnson meldt primair kandidaat-vaccin tegen COVID-19; baanbrekende nieuwe samenwerking met het Amerikaans ministerie van volksgezondheid (U.S. Department of Health & Human Services); en toezegging om wereldwijd één miljard vaccins te leveren