Skip to main content

Search

The future is calling! Kom werken bij Janssen

The future is calling! Kom werken bij Janssen

Zie jij een toekomst voor je binnen de innovatieve farmaceutische industrie en zoek jij een job mét impact? Bij Janssen zijn we elke dag op zoek naar nieuwe collega’s die met een flinke dosis gedrevenheid en liefde voor het vak bij ons enthousiaste team willen komen. Pas afgestudeerd of al een ervaren professional: we zoeken uiteenlopende profielen, van laboranten, operatoren, engineers, marketeers tot dataspecialisten, specialisten in Digital of AI en experten in gen- en celtherapie. Iedereen is welkom!

Innovatie zoekt Talent

Om ook in de toekomst te blijven innoveren zijn we continu op zoek naar gedreven en talentvolle medewerkers met de juiste capaciteiten. Wil jij samen met ons werken aan een toekomst waar we met onze innovatie echt impact creëren op de gezondheid van patiënten wereldwijd? Een toekomst waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Een toekomst bij een waardegedreven bedrijf dat aandacht heeft voor mens, omgeving én maatschappij? Kortom, een toekomst waar we samen het verschil maken? Bekijk dan snel onze vacatures op jobs.jnj.com en solliciteer nu!

Werken bij Janssen

Janssen is een internationale speler in volle ontwikkeling. We blijven investeren in belangrijke innovaties en technologieën en zijn een belangrijke werkgever in Nederland. Zo werken er circa 3000 mensen verdeeld over de sites in Leiden, Breda, Schiphol-Rijk en in de toekomst ook in Sassenheim. Janssen staat in voor alle farmaceutische activiteiten binnen Johnson & Johnson (J&J), een wereldspeler in de gezondheidszorg.

5 redenen om bij ons te komen werken:

  1. Je werkt mee aan baanbrekende innovaties met grote impact op het leven van mensen wereldwijd.
  2. Je investeert in je eigen toekomst en ontwikkeling.
  3. Je kiest voor flexibiliteit en mobiliteit.
  4. Je vindt een cultuur van diversiteit en inclusie belangrijk.
  5. Je werkt voor een belangrijke werkgever in Nederland.

 

 

The Future Is Calling! Will you pick up?

Voel je het al kriebelen? Surf dan naar thefuturecalling.com of naar jobs.jnj.com en kom werken bij Janssen! Als je momenteel geen vacature vindt die bij je past, schrijf je dan in op onze Global Talent Hub. Zo word je automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe opportuniteiten die passen bij je ambitie en expertise.

Wil je graag stage lopen bij ons? Ga dan naar stage lopen bij Janssen en kijk wat jouw opties zijn! Voor meer persoonlijke uitleg, kan je ons ook ontmoeten op universiteiten, jobbeurzen en andere talent events.

Ontdek hier meer over Janssen in Nederland.

 

 

© Janssen-Cilag – EM-126110 – Approval date: 03-2023