Skip to main content

Search

Werken bij Janssen

Kom werken bij Janssen!

Janssen is een innovatief farmaceutisch bedrijf met meer dan 2000 medewerkers in Nederland, die iedere dag met overgave werken aan allerlei aspecten rondom de ontwikkeling van geneesmiddelen. We doen dit vanuit onze locaties in Leiden en Breda.

Werken bij Janssen

Janssen heeft een leidende positie op het gebied van gezondheid, we werken aan de frontlijn van gezondheidsinnovatie. We willen betekenisvolle innovaties en oplossingen ontwikkelen: met onze gezamenlijke ervaring, expertise en middelen werken we aan enkele van de grootste gezondheidsuitdagingen van deze tijd. Deze uitdagingen kunnen we alleen aan door onze getalenteerde medewerkers, zij komen voor ons op de eerste plaats. We ondersteunen onze medewerkers daarom in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Werken bij Janssen betekent dat je alle kans krijgt om je carrière optimaal te ontwikkelen. Door de combinatie van onze ervaring en middelen en jouw talent, kun je impact hebben op de gezondheid van miljoenen mensen over de hele wereld. 

"Werken bij Janssen biedt mij de mogelijkheid om met een zeer gemotiveerd, kundig en divers team een actieve en directe bijdrage te leveren aan het genezen van patiënten. Daarbij biedt Janssen volop kansen om binnen het bedrijf door te groeien in de richting die bij je past."

Roderick van der Graaf, Senior Director Operations Janssen Biologics

Kansen voor een verscheidenheid aan talent

We zijn als bedrijf altijd in ontwikkeling en dat betekent dat we continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s: van ingenieurs, chemici en technici tot marketingspecialisten, artsen, wetenschappers en van pas afgestudeerden tot ervaren professionals. Iedere medewerker heeft zijn of haar unieke plaats en mogelijkheden binnen ons bedrijf. 

Medewerkers krijgen bij ons de kans om te groeien en bij te dragen aan baanbrekend onderzoek. Janssen als bedrijf staat in Nederland op de vierde plaats als het gaat om R&D-investeringen; meer dan de helft van onze medewerkers in Nederland werkt in onderzoek en ontwikkeling. Via diverse programma’s en samenwerkingsverbanden met opleidingsinstellingen bieden wij jou het hoogst haalbare op het vlak van toegepast onderzoek. Daarnaast doen we ook graag een beroep op mensen met talent in een productie-omgeving voor op onze productie vestiging Janssen Biologics. Ook werken er bij Janssen tal van specialisten in financiën, informatica, marketing & sales, medical affairs, klinische studies en verschillende andere domeinen.

Voor stagiairs hebben we een ruim aanbod. Ga naar stagelopen bij Janssen om te zien wat jouw mogelijkheden zijn!

"Het onderzoek bij Janssen is steeds in beweging, wat mogelijkheden tot leren en ontwikkelen van de organisatie én mijzelf met zich meebrengt! Janssen richt zich niet alleen op het leveren van resultaten, maar zorgt ook goed voor haar werknemers bijvoorbeeld door allerlei gezondheidsinitiatieven: een prettige plek!"

Herman van Herk, Manager Cell Process Technology, Janssen Vaccines & Prevention

We zijn geregeld op zoek naar kandidaten voor de meest uiteenlopende functies en met een passie voor gezondheid. Je kunt ons ontmoeten op universiteiten, op carrière-evenementen, maar natuurlijk ook online. Ga naar https://jobs.jnj.com/ en ontdek meer over de mogelijkheden om te werken bij Janssen!