Skip to main content

Căutare

Notă juridică

Notă juridică

 

Întregul conținut al acestui Site www.janssen.com/romania este deținut sau controlat de Johnson & Johnson Romania SRL şi este protejat prin drepturi de proprietate intelectuală pe plan internațional.

Puteți descărca conținutul numai pentru utilizarea personală în scopuri necomerciale, cu condiţia să nu modificaţi sau să ştergeţi niciun semn care denotă deținerea vreunui drept de autor, sau unei mărci înregistrate sau a altor drepturi de proprietate intelectuală.

Nu este permisă nicio modificare sau altă reproducere a acestui conținut. Altfel, conținutul nu se poate copia sau utiliza în niciun alt mod fără acordul expres al Johnson & Johnson Romania SRL.

Deținătorii acestui Site vor folosi toate diligențele pentru a include informații actualizate și exacte pe acest Site. Acest site este destinat Audientei generale din România.

Scopul acestui site este de a oferi informații generale cu privire la activitatea companiei.

Informațiile de pe acest site nu trebuie să fie înlocuite de sfatul avizat al profesionistilor din domeniul sanatatii. Contactați întotdeauna medicul dumneavoastră pentru a obține informații medicale adecvate.

Audiență pe internet: Site-ul este dedicat vizitatorilor din Romania având vârsta de peste 18 ani. Navigarea pe acest Site de către persoane care nu au împlinit această vârstă este interzisă.

Acest Site poate furniza link-uri sau referiri la alte site-uri, dar deținătorii acestui Site nu au nicio responsabilitate pentru conținutul terțelor site-uri și nu vor răspunde de nicio pagubă sau vătămare care rezultă din conținutul acestuia. Orice link-uri către alte site-uri se furnizează numai pentru conveniența utilizatorilor acestui Site. De aceea, utilizatorii sunt încurajați să citească cu atenție termenii și condițiile oricărui Site pe care navighează.

Mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, design-ul și produsele de pe acest Site sunt protejate pe plan în România si internațional. Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv dar fără a se limita la drepturi de autor, nume de domenii, drepturi decurgând din mărci înregistrate, brevete, desene și modele industriale asupra Site-ului și a conținutului său (inclusiv dar nelimitându-se la text, imagini, grafică si software) sunt deținute sau licențiate în favoarea Johnson & Johnson Romania SRL. Nicio utilizare a oricăruia dintre aceste drepturi nu se poate efectua fără autorizarea prealabilă în scris a deținătorilor acestui Site, decât pentru a identifica produsele sau serviciile Johnson & Johnson Romania SRL sau ale societăților afiliate ale acestuia.

Simpla accesare a acestui Site nu va conferi în favoarea utilizatorului niciun drept de proprietate intelectuală asupra Site-ului însăși sau a conținutului său. Prin simpla actualizare și postare de informații și materiale noi pe Site, Johnson & Johnson Romania SRL nu înțelege să renunțe la niciunul din Drepturile sale de Proprietate Intelectuală asupra acestora.

Prelucrarea datelor prin intermediul Site-ului se realizează în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Deținătorii acestui Site vor putea folosi informațiile furnizate de către utilizatori care nu sunt date cu cu caracter personal pentru a îmbunătăți functionarea acestui site.

Transmițătorul oricăror comunicări către acest Site sau către deținătorii acestuia va fi responsabil de conținutul și informațiile cuprinse în prezentul, inclusiv realitatea și exactitatea acestuia.

Această notă juridică, politica de confidențialitate precum si conținutul Site-ului sunt guvernate de legile din România şi interpretate în conformitate cu acestea. Orice litigiu cu privire la acești termeni și condiții va fi soluționat de către instanțele competente din România.

Dacă oricare din prevederile acestei note juridice se dovedeşte ilegală, nulă sau, pentru oricare motiv, inaplicabilă, acea prevedere va fi considerată ca fiind separată de această notă şi nu afectează validitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi. Această notă juridică precum și politica de confidențialitate constituie întregul acord dintre Johnson & Johnson Romania SRL şi utilizatorii acestui Site. În cazul în care nu respectați prevederile acestor termeni și condiții, veți putea fi obligat să plătiți daune către Johnson & Johnson Romania SRL pentru prejudiciul cauzat.

Informații de contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la aceasta nota juridica sau site, ne puteți contacta conform indicațiilor din Politica de confidențialitate sau în secțiunea „Contact” din acest site.

 

Ultima actualizare: 1 martie 2020