Skip to main content

Căutare

Diversitate şi includere

Diversitatea şi includerea în cadrul Janssen

Diversitatea este o parte naturală din cultura la nivel mondial în cadrul companiilor Janssen. Este esenţială pentru pasiunea oamenilor noştri de a îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea oamenilor din întreaga lume. Angajamentul nostru pentru diversitate şi includere este adânc înrădăcinat în valorile noastre şi este exemplificat printr-un număr de programe şi activităţi ale companiilor noastre.

Apreciem diferite aptitudini şi calităţi personale. Suntem de părere că diferenţele de vârstă, rasă, sex, naţionalitate, orientare sexuală, capacitate fizică, stil de gândire şi educaţie creează valoare în mediul nostru de lucru.

Noi credem că atragerea, dezvoltarea şi menţinerea unei baze de angajaţi care să reflecte diversitatea clienţilor noştri sunt esenţiale pentru succesul nostru. Credem de asemenea că succesul depinde de relaţiile cu diverse organizaţii profesionale şi ale pacienţilor, cu grupuri civice şi furnizori.

La Janssen, avansarea depinde de capacităţi, performanţă şi fidelitate. Noi oferim un mediu suportiv, care ajută noii angajaţi să se simtă ca acasă, stimulând în acelaşi timp angajamentul tuturor faţă de organizaţie şi faţă de ceilalalţii.

Vezi oportunităţile nostre de angajare pentru a afla mai multe