Skip to main content

Căutare

Misiune şi viziune

Dezvoltarea ştiinţei, în beneficiul pacienţilor

Avem în faţă un viitor în care lumea asistenţei medicale va fi contestată de către pacienţi informaţi şi temerari. Noi lucrăm pentru a aduce o schimbare care va îmbunătăţi accesul la medicamente: cel mai bun tratament disponibil la un preţ accesibil. De aceea, în cadrul companiei Janssen, ne străduim să asigurăm accesul pacienţilor la medicamente cost-eficiente şi servicii conexe de îngrijire a sănătăţii pentru oamenii care au nevoie de ele.

Prin parteneriatul cu cercetători din mediul academic la nivel mondial, oferim soluţii terapeutice inovatoare pentru nevoile esenţiale nesoluţionate. Abordarea noastră încearcă să asocieze capacităţi complementare. Construim parteneriate profesionale puternice cu guvernele, grupurile de pacienţi, cadrele medicale şi alţi profesionişti din mediul academic şi comunităţile de afaceri la nivel mondial.

Misiunea noastră este de a influenţa fundamental modul în care sunt abordate bolile. Avem un portofoliu puternic de soluţii care pot atenua sau vindeca unele dintre cele mai severe boli şi afecţiuni din lume.

Dar noi mergem cu un pas mai departe în angajamentul nostru. Noi construim soluţii medicale deosebite, care vor aduce beneficii pacienţilor şi vor adăuga valoare pentru societate şi partenerii companiei noastre. Vrem să dezvoltăm produse inovatoare şi integrate şi medicamente care să restabilească şi să crească calitatea vieţii. De asemenea, dorim să furnizăm un profit care să reflecte performanţele deosebite şi care să-i recompenseze pe cei care investesc în idei şi lucrează în cadrul companiei noastre.

Pentru a ne asigura că ne putem păstra promisiunile făcute pacienţilor, partenerilor şi investitorilor care se bazează pe noi, colaborăm îndeaproape cu părţile interesate din domeniul medical şi ne bazăm pe talentul oamenilor noştri. Împreună, vom avea un viitor în care pacienţii şi familiile acestora au o nouă dimensiune a speranţei. Speranţa de vindecare.

Misiunea noastră este să sprijinim îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru fiecare pacient

Dezvoltăm activ tratamente pentru pacienţii noştri în cinci arii terapeutice importante din domeniul sănătăţii:

Vom dezvolta soluţii durabile şi integrate de asistenţă medicală, colaborând îndeaproape cu pacienţii, profesioniştii din domeniul sănătăţii şi cu alţi parteneri, care se bazează pe noi. Ne concentrăm pe desfăşurarea activităţii în mod transparent şi pe construirea încrederii, ascultându-i pe cei implicaţi în deciziile din domeniul sănătăţii.

De aceea, în cadrul companiei Janssen, vom continua să investim în oamenii noştri. Monitorizăm progresul individual, iar poziţiile de management sunt ocupate în principal de către oameni din interiorul organizaţiei, astfel încât aspiraţiile personale se concretizează.La Janssen, credem că dezvoltăm liderii viitorului. Scopul nostru final este de a oferi oamenilor din întreaga lume o nouă dimensiune a speranţei: accesul la tratamente inovative şi la asistenţă medicală de calitate.

Aflaţi mai multe despre colaborările cu partenerii noştri.

Viziunea şi misiunea noastră