Skip to main content

Căutare

Oncologie

Oncologie

La nivel global, cancerul răpește anual peste 7 milioane de vieţi, iar numărul continuă să crească. Scopul nostru este de a transforma cancerul într-o boală cronică sau curabilă care poate fi prevenită, prin furnizarea de soluții excepționale de diagnosticare și tratare care să prelungească şi să îmbunătăţească vieţile pacienţilor. Ne angajăm să oferim terapii ţintite pentru a lupta împotriva acestei boli devastatoare.

Erori în codul ADN

Dacă suferiţi de cancer, o celulă a început să se multiplice la nesfârşit, deoarece programele sale s-au copiat incorect sau sunt afectate. Celulele din corpul uman îşi reproduc şi copiază ADN-ul de miliarde de ori în fiecare zi, dar, incredibil, acestea fac atât de puţine greşeli că doar aproximativ 1 din 27 dintre noi vor suferi de cancer înainte de vârsta de 50 de ani!

Progresele ştiinţifice sporesc înţelegerea noastră în ceea ce priveşte corpul uman - de la descifrarea structurii ADN-ului şi interpretarea textului său, până la înţelegerea erorilor din codul nostru genetic, care pot determina cancer.

Cu un mic ajutor de la natură

Numeroase medicamente pe care le folosim în prezent erau iniţial create din surse naturale. Oamenii de ştiinţă dezvoltă în continuare medicamente de origine naturală, prin izolarea şi purificarea moleculelor care produc efecte benefice. Imaginaţi-vă descoperirea unui medicament pentru tratamentul cancerului care provine din ascidii.

Descoperirea de noi medicamente

Una din zonele noastre terapeutice din Oncologie se concentrează pe mielomul multiplu, un cancer al sângelui, care începe în măduva osoasă şi se caracterizează printr-o producţie excesivă de plasmocite anormale.

Mielom multiplu: date pe scurt
 
  • Mielomul multiplu afectează în principal vârstnicii (persoanele de peste 65 de ani)
  • Simptomele includ dureri osoase, anemie, oboseală şi infecţii mai frecvente
  • Mielomul multiplu poate fi gestionat în prezent prin intermediul medicamentelor inovatoare.