Skip to main content

Search

Een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort

Een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort

We zijn er trots op deel uit te maken van Johnson & Johnson, 's werelds grootste en meest brede gezondheidszorgbedrijf. Al bijna een eeuw lang gaan we de confrontatie aan met de meest complexe ziekten ter wereld. Wij hebben het voorrecht om een rol te spelen bij de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen en andere oplossingen die verschillende generaties helpt bij ziekte om na behandeling hopelijk weer gezonder door het leven te gaan Samen streven we ernaar het traject van gezondheid voor de mensheid ingrijpend te veranderen. Het verlengen en verbeteren van de kwaliteit van het leven van mensen blijft onze grootste motivatie.

Bij Janssen bouwen we aan een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort. Wij werken onvermoeibaar verder om die toekomst voor patiënten waar ook ter wereld waar te maken door ziektes te bestrijden met wetenschappelijk onderzoek, vindingrijk de toegang tot geneesmiddelen te verbeteren en door met hard werken hoop te creëren. We staan elke ochtend op om vandaag te bereiken wat gisteravond ondenkbaar leek. Om paden te bewandelen die anderen niet durven bewandelen, om ziektes te onderscheppen, voorkomen en genezen. Om aan de noden van toekomstige generaties te voldoen, willen we allemaal op ons best zijn.

Medische gebieden met impact

We gaan elke dag de uitdaging aan om een gezondere toekomst voor iedereen na te streven. We richten ons op medische gebieden waar we het grootste verschil kunnen maken: Oncologie, Immunologie, Neurowetenschappen, Infectieziekten & Vaccins, Cardiovasculaire en Metabole ziekten en Pulmonale Hypertensie. We willen opmerkelijke oplossingen bieden die waarde bieden aan patiënten, zorgverleners en zorgsystemen. We geven hen toegang tot de informatie, programma's en ondersteuning die ze nodig hebben om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Toegang tot geneesmiddelen

We zijn gedreven om de geneesmiddelenontwikkeling en de toegang tot geneesmiddelen te verbeteren wereldwijd. Mensen in elke gemeenschap, uit alle hoeken van de samenleving, hebben toegang tot noodzakelijke medicijnen en gezondheidsoplossingen nodig.

Samenwerken

We zetten intensief in op samenwerken, het creëren van win-win situaties, met zowel kleine als grote bedrijven en instellingen. We werken met transparantie en integriteit, delen gegevens, onderzoek en expertise om een gezondere toekomst te garanderen. We willen bijdragen aan duurzame gezondheidszorgsystemen die waarde hechten aan innovatie en toegankelijk zijn voor mensen over de hele wereld.

Maak kennis met onze belofte:

 

EM-23898