Skip to main content

Search

'Kennis Maken’: over samenwerken in de zorg

'Kennis Maken’: over samenwerken in de zorg

Samenwerking is de sleutel tot innovatie en verbeteringen in de zorg – daar zijn we van overtuigd. Samen met bedrijven, universiteiten en andere kennisinstellingen werken we aan innovaties om de gezondheidszorg waardevoller en effectiever te maken. In onze nieuwe videoserie ‘Kennis Maken’ besteden we aandacht aan deze samenwerkingen en de impact ervan op de samenleving.

Projecten met impact

Onze samenwerkingsverbanden zijn erop gericht om de impact van ziekte op de levens van patiënten en hun omgeving zo klein mogelijk te maken. Met partners uit de zorg en het onderzoek bundelen we onze krachten op verschillende thema's, zoals data science, onderzoek & ontwikkeling, en het aantrekken van jong talent. In onze videoserie ‘Kennis Maken’ zetten we een aantal van deze belangrijke samenwerkingen in de spotlight. We gaan in gesprek met medewerkers van Janssen en van de partnerorganisatie over het project waarin zij samen werken aan de zorg van morgen. Ze vertellen onder andere over de inhoud van het project, de impact ervan op de gezondheidszorg, en – last but not least – wat de samenwerking zo leuk maakt.

 

Samenwerken met Janssen

Leuk dat je kennis hebt willen maken met een van onze samenwerkingen! Wat ons betreft is dit pas het begin: wij werken door aan een toekomst waarin ziekten tot het verleden behoren. Ben je enthousiast geworden om met ons te werken aan de zorg van later? Lees dan meer over hoe jij kan samenwerken met onze collega’s in de Benelux.

 

©Janssen-Cilag – EM-104379 – approval date: 07-2022 – vu/er Luc Van Oevelen, Antwerpseweg 15-17, 2340 Beerse