Skip to main content

Работим с удоволствие

Работим с удоволствие

Интересувате ли се от вълнуващо професионално бъдеще, което Ви носи удовлетворение? Janssen е чудесно място за развитие на Вашата кариера!

Посетете careers.jnj.com, за да проверите възможностите за работа в Janssen и в другите компании на Johnson & Johnson.

Защо да работите при нас?

В нашата вълнуваща и динамична корпоративна култура Вие ще се развивате, търсейки нови предизвикателства и допринасяйки със своите усилия за успеха на компанията. В отворената корпоративна атмосфера на Janssen, Вие ще имате най-добрите възможности за атрактивно и перспективно професионално развитие.

Като част от нашия глобален екип, ще работите при отлични условия и ще имате достъп до качествени социални придобивки и всичко необходимо за постигане на високи резултати.

В Janssen Вие ще работите в една от водещите в световен мащаб изследователски фармацевтични компании. Вие лично ще допринасяте за подобряване на здравето и качеството на живот на пациентите и техните близки и любими хора чрез иновативни продукти, информация и услуги.

Какво може да очаквате в Janssen?

Готови ли сте да поемате отговорности? Ако да, ние сме точно за Вас. В Janssen ще намерите стимулиращи и удовлетворяващи предизвикателства, както за хора в началото на кариерата си, така и за хора с професионален опит в различни сфери. Нашата цел е да обединим индивидуалните Ви постижения, с които се гордеете, с нашите корпоративни цели.

Желанието за откриване на нови пътища, възползване от възможностите и придобиване на знания е в основата на нашата корпоративна култура. Ние следим индивидуалното развитие и назначаваме на ръководните позиции предимно хора от нашите редици. Вашият успех зависи изключително от личните Ви качества и представяне.

Защо ни харесва да работим тук в Janssen?

Разбира се, всички ние работим, за да се издържаме, но съществуват и множество други причини, които могат да повлияят върху решението Ви да се присъедините към нас. Здравословното съотношение между работата и личния живот е много важно, за да се чувствате добре.

Ние в Janssen разбираме, че нашият успех зависи от това да Ви осигурим добра среда: отворен и честен подход, трудов процес, основан на работата в екип, целенасочено и продуктивно сътрудничество.

Независимо каква е ролята Ви, като част от иновативна и изследователски ориентирана фармацевтична компания, да работите в Janssen означава да сте отдадени на целта пациентите да получават лечението и лекарствените продукти, от които имат нужда. Това е едно изключително удовлетворяващо чувство – да се посветиш на спасяването на човешки животи и да допринасяш за това хората да се чувстват по-добре. Janssen предлага изключителни възможности за лично удовлетворение и кариерно развитие.