Skip to main content

Search

innovationshubb

Innovationshubb hjälper nordiska nytänkare
Johnson & Johnson Innovationshubb på Karolinska Institutet hjälper nordiska innovatörer att förvandla sina forskningsrön till produkter som gör nytta för patienter.

I Norden bedrivs mycket nytänkande medicinsk forskning. En av flera utmaningar är att omsätta forskning till konkreta produkter och lösningar som i slutändan kommer patienterna och samhället till del. För att möjliggöra detta är det viktigt att det finns ett bra stöd som underlättar övergången från forskning till utveckling.

Johnson & Johnson Innovation Londons hubb på Karolinska Institutet Science Park erbjuder forskare och entreprenörer coachning, finansiering och tillgång till expertis och resurser inom Johnson & Johnson-koncernen. Detta görs i form av samarbete mellan lokala innovatörer och Johnson & Johnson Innovation, där målet är att snabba på utvecklingen av banbrytande innovation från tidig transnationell forskning till något som kan ge patienten och samhället nytta i form av en innovativ produkt eller behandling.  

- Vi hjälper innovatörer, både forskare och små bolag, i hela Norden att ta nästa steg genom att koppla samman dem med den globala expertis som finns inom Johnson & Johnson-koncernen, säger Anna Gran, External Innovation Liaison Nordics, Johnson & Johnson Innovation.

Hubben drivs av J&J Innovation i samarbete med Karolinska Institutet Holding AB för Karolinska Institutets räkning och är en del av Johnson & Johnsons globala satsning på att stärka innovationsklimatet runt om i världen.

Läs mer på www.jnjinnovation.com