Skip to main content

Search

Word jij één van onze nieuwe CAR-T collega’s? Solliciteer nu!

Word jij één van onze nieuwe CAR-T collega’s? Solliciteer nu!

Janssen blijft investeren in nieuwe en belangrijke innovatieve geneesmiddelen en therapieën, zoals CAR-T en celtherapie. De komst van onze nieuwe CAR-T productiesite in Gent leidt tot vele nieuwe vacatures. Ben jij op zoek naar een job met impact? Kom werken bij Janssen!

Celtherapie biedt een nieuwe benadering om kanker te behandelen door gebruik te maken van het eigen immuunsysteem van de patiënt. ‘Chimeric Antigen Receptor’ T-cel (CAR-T) therapie is een specifieke vorm van celtherapie waarbij CAR-T-cellen worden ontwikkeld om kankercellen die een specifiek antigen tot expressie brengen te vernietigen. CAR-T-celtherapie is een gepersonaliseerde therapeutische behandeling voor een individuele patiënt die gebaseerd is op het verzamelen van bloedcellen van die patiënt. Deze vooruitstrevende technologie biedt vooruitzichten aan patiënten bij wie andere therapieën geen of onvoldoende resultaat behalen.

Nieuw talent in celtherapie

We werken dan ook met veel gedrevenheid aan de uitbouw van onze capaciteit voor CAR-T behandelingen in Europa. Janssen's eerste Europese state-of-the-art faciliteiten voor de productie van CAR-T therapie worden momenteel in Gent uitgebouwd. Maar ook op onze site in Beerse zullen er verschillende CAR-T gerelateerde activiteiten plaatsvinden.

Daarvoor zoeken we straffe talenten, die staan te springen om mee te werken aan deze vernieuwende onderneming. We zijn op zoek naar diverse profielen, van analysten tot maintenance en van engineers tot operators. Solliciteer nu en kom terecht in een innovatieve werkomgeving waarbij je de kans krijgt om te leren en dit nieuwe domein van bij het begin mee vorm te geven.

Bekijk alle vacatures hier

Ruimte om te groeien

Wij vinden het heel belangrijk dat je bij ons de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen. Daarom ondersteunen wij zowel je fysieke als je mentale fitheid en zijn er tal van programma’s die je helpen om een duurzame en flexibele loopbaan uit te bouwen. Zo maak jij jezelf fit for the job, mét een beetje hulp van ons! In 2021 won Janssen de Randstad award voor meest aantrekkelijke werkgever van België. En in 2010 & 2020 won Janssen telkens de Randstad decennium award voor meest aantrekkelijk werkgeverschap in België!

Bij Janssen werk je bovendien in een bedrijf met een internationaal en inclusief karakter, waar we geloven in de kracht van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. En in een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Daarom maken we de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties integraal deel van onze businessstrategie.

Werken aan de toekomst

Ben jij enthousiast over ons bedrijf en wil jij meewerken aan de technologiëen van de toekomst, zoals CAR-T? Wil je samen met ons het verschil maken in het leven van patiënten en de maatschappij? Solliciteer dan nu! Bekijk onze jobs binnen CAR-T of check onze Werken bij Janssen pagina. Investeer in je toekomst, en kies voor een baan van de toekomst!

©Janssen-Cilag – EM-99212 – approval date: 05-2022 – vu/er Luc Van Oevelen, Antwerpseweg 15-17, 2340 Beerse