Skip to main content

Traži

Inovacije

Napredak u znanosti koristi bolesnicima

U tvrtki Janssen razvijamo nove mogućnosti liječenja na pet bitnih terapijskih područja: kardiovaskularne i metaboličke bolesti, imunologija, zarazne bolesti i cjepiva, neuroznanost i onkologija. Opširna medicinska istraživanja mogu dovesti do rješenja kojima će biti moguće ublažiti, ograničiti ili izliječiti neke od najtežih bolesti.

Ljudsko tijelo je ranjivo

Potreba za novim, učinkovitijim lijekovima nikada do sada nije bila tako velika. A postoji i potreba za brigom o zdravlju, za dijagnostikom bolesti u ranoj fazi i potreba za biomarkerima, kojima je moguće razlikovati podtipove bolesti.

Inovativni lijekovi

Ako zaboravite uzeti lijek, to može utjecati na učinkovitost liječenja. Razvoj tehnoloških oblika lijekova pomaže kod premošćivanja ove teškoće. Tablete koje 24 ili čak 72 sata polako oslobađaju lijek mogu promijeniti život bolesnika. Brige da smo zaboravili uzeti više lijekova na dan više nema i tako možemo spriječiti ponovnu pojavu simptoma bolesti.

Pojedincu prilagođeno liječenje

Koji je lijek za vas najbolji? U budućnosti ćemo možda moći uporabiti biomarkere iz krvi, koji zamjećuju bolest u najranijoj fazi. Naše znanje o bolestima (točnim uzrocima i posebnim podtipovima) i genima svakoga je dana bogatije. S dijagnozom i jedinstvenom genskom slikom pojedinca jednoga ćemo dana moći propisati lijekove koji će biti najučinkovitiji za točno određenog bolesnika.

The future of healthcare in Europe
The future of healthcare in Europe

A report from the Economist Intelligence Unit
Sponsored by Janssen
2011