Skip to main content

Traži

Kolačići

O kolačićima
Dobrodošli
 
Kolačići (Cookies)

Korištenjem ove web-stranice slažete se s uvjetima korištenja kolačića u skladu s ovom obavijesti. Ako ne pristajete na korištenje kolačića, molimo da kolačiće blokirate sukladno uputi na ovoj stranici radi prestanka pohrane kolačića na vaš uređaj. Kako radimo kontiunirano na poboljšanju kvalitete stranice radi vašeg lakšeg pregledavanja, na vaše računalo se mora pohraniti mala količina informacija s web-stranice koju pregledavate. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neće vam biti dostupne sve funkcinalnosti određene stranice.

Što je kolačić?

Kao što je navedeno, kolačići su dijelovi informacija koji su pohranjeni na vaše računalo. Kolačići nam omogućuju da prikupljamo informacije s pomoću preglednika, vrijeme provedeno na stranici, posjeti stranicama, jezične preference itd. Mi i naš pružatelj usluga koristimo se tim informacijama radi vaše sigurnosti, poboljšanja kvalitete navigacije, što bolje izmjene informacija i personalizaciju vašeg iskustva prilikom korištenja naše stranice. Isto tako koristimo se kolačićima da prepoznamo vaše računalo ili uređaj da bismo vam olakšali korištenje naše stranice. Upotreba kolačića omogućuje bolje skupljanje informatičkih podataka o korištenju stranice kako bismo stalno poboljšavali njezin dizajn i funkcionalnost, kao i uporabu stranice za svakog pojedinca te mu tako omogućili pomoć u rješavanju pitanja koja se tiču same uporabe stranice.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranu kolačića na svom računalu. Postavke kolačića se mogu kontrolirati i konfigurirati na vašem web-pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića odaberite web-preglednik kojim se koristite: Chrome, Firefox, Internet Explorer 7, 8, 9, 10, Opera, Safari.

 

Privremeni kolačić se stvara kada otvorite stranicu i briše čim zatvorite internetsku stranicu. Služe za pohranu privremenih podataka, npr. pohranu jezika, veličinu slova itd.

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internetskog preglednika i služe za pohranu podataka, kao što su ime za prijavu i lozinka, na dulje razdoblje.

Kolačići prve strane dolaze s web-mjesta na kojem se nalazite, a mogu biti stalni ili privremeni. Služe za pohranu podatka koje ćete ponovno rabiti prilikom sljedećeg posjeta web-mjestu.

Kolačići treće strane dolaze s reklama, drugih web-mjesta na stranici koju gledate. Rabe se npr. za društvene mreže itd.

Johnson & Johnson S.E., d.o.o. rabi: kolačiće cookie, csrftoken i sessionid da omogući pristup sadržaju.

Johnson & Johnson S.E., d.o.o. rabi nekoliko kolačića trećih strana, koje ne kontrolira i ne postavlja. Za više informacija o kolačićima trećih strana molimo posjetite stranice:

Google Analytics – servis za mjerenje posjećenosti i adresa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout