Skip to main content

Traži

Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti
Dobrodošli

Dobro došli na stranicu www.janssen.com. Ova je stranica vlasništvo ©Janssen Pharmaceutica N.V.,Turnhoutseweg 30, 2340 Beerse, Belgija. Izjava o privatnosti osmišljena je kako bi vas izvijestila o našoj praksi u vezi s prikupljanjem, korištenjem i objavljivanjem informacija koje nam možete pružiti. Molimo vas da Izjavu o privatnosti pročitate u cijelosti prije korištenja ili pružanja informacija na stranici. Naša je stranica namijenjena isključivo zdravstvenim radnicima na području Republike Hrvatske.

Vaše odobrenje

Korištenjem ove stranice slažete se s uvjetima Izjave o privatnosti. Kad god pošaljete podatke putem ove stranice, pristajete na prikupljanje, korištenje i objavljivanje tih informacija u skladu s Izjavom o privatnosti.

Informacije koje pružate

Kao i mnogo drugih web-stranica, ova stranica aktivno prikuplja podatke od svojih posjetitelja tako da im postavlja specifična pitanja i dopušta im izravno komuniciranje s nama putem e-pošte i/ili u obliku povratnih informacija. Neke od informacija koje nam pružite mogu biti osobni podaci (tj. informacije koje se mogu povezati isključivo s vama, kao što je vaše puno ime i prezime te elektronička adresa).

Neki dijelovi ove stranice mogu od vas zatražiti dostavu osobnih podataka kako biste imali koristi od pojedinih značajki (kao što je pristup znanstvenoj i stručnoj literaturi) ili kako biste sudjelovali u određenoj aktivnosti. Bit ćete obaviješteni koje su informacije potrebne, a koje informacije izborne.

Pasivno prikupljanje informacija

Dok pregledavate sadržaj web-stranice, određene se anonimne informacije mogu prikupljati pasivno (tj. skupljati bez vašeg aktivnog pružanja informacija) koristeći se različitim tehnologijama kao što su kolačići, web-oznake, navigacijsko prikupljanje podataka (log-datoteke, evidencije poslužitelja, clickstream). Vaš internetski preglednik na ovu stranicu automatski prenosi neke od tih anonimnih informacija, kao što je URL web-stranice (s koje ste upravo došli) i Internet Protokol (IP) adresu te verziju preglednika kojom se vaše računalo trenutačno koristi. Također može prikupljati anonimne podatke s vašeg računala putem kolačića, web-oznaka. Možete postaviti svoj preglednik tako da vas obavijesti kada je kolačić poslan ili odbiti sve kolačiće, ali određene značajke ove stranice ne mogu raditi bez kolačića.

Ova stranica može rabiti i obrađivati takve pasivno prikupljene informacije kako bi osigurala bolju uslugu posjetiteljima, prilagodila stranicu vašim sklonostima, skupljala i analizirala statističke podatke i trendove te na drugi način upravljala i poboljšala stranicu za korištenje. Takve informacije nisu u kombinaciji s osobnim podacima koji su prikupljeni na nekom drugom mjestu, osim ako na to niste pristali.

Kolačići

Kao što je gore navedeno, kolačići su dijelovi informacija koji su pohranjeni na vaše računalo. Kolačići nam omogućuju prikupljanje informacija s pomoću preglednika: vrijeme provedeno na stranici, posjeti stranicama i jezične preferencije. Naš pružatelj usluga i mi iskorištavamo te informacije radi vaše sigurnosti, poboljšanja kvalitete navigacije, što bolje izmjene informacija i personalizacije vašeg iskustva prilikom korištenja naše stranice. Isto tako koristimo se kolačićima da prepoznamo vaše računalo ili uređaj kako bismo vam olakšali korištenje naše stranice. Uporaba kolačića omogućuje bolje prikupljanje informatičkih podataka o korištenju stranice, stalno poboljšavanje njezina dizajna i funkcionalnosti, kao i uporabu stranice za pomoć svakom pojedincu u rješavanju pitanja koja se tiču same uporabe stranice.

Uporaba i objavljivanje informacija

U slučaju da nije drukčije navedeno, možemo upotrijebiti vaše informacije kako bismo poboljšali sadržaj svoje stranice, kako bismo prilagodili stranicu vašim postavkama i kako bismo vam prenijeli informaciju (ako ste je zatražili), a isključivo vezano za potrebe medicinske edukacije, kao i za svrhe specificirane u Izjavi o privatnosti.

U slučaju da nam date osobne identifikacijske podatke, možemo kombinirati takve informacije s drugim aktivno prikupljanim informacijama ako drukčije ne navedemo u točki prikupljanja. Primijenit ćemo razumne mjere kako bismo prevenirali da se osobni identifikacijski podaci kombiniraju s pasivno  prikupljenim  informacijama, osim ako ne navedete suprotno.

Možemo otkriti vaše osobne identifikacijske podatke drugim Johnsonovim podružnicama u svijetu koje se slažu da će ih tretirati u skladu s Izjavom o privatnosti. Dalje, možemo otkriti vaše osobne identifikacijske podatke trećim stranama, lociranim u Republici Hrvatskoj i/ili u drugim državama, ali samo:

  • izvođačima radova kojima se koristimo za podršku svom poslovanju (npr. izvršavanje usluge, tehnička podrška, usluge isporuke, kao i financijske institucije), a u tom ćemo slučaju zahtijevati od takvih trećih strana da pristanu na dogovor u skladu s Izjavom o privatnosti i rabiti je u iste svrhe;
  • u vezi s prodajom, dodjelom ili drugim prijenosom poslovanja ove stranice na koje se informacija odnosi te ćemo u tom slučaju zahtijevati od svakog takva kupca da pristane na dogovor u skladu s Izjavom o privatnosti i rabiti je u iste svrhe;
  • kao odgovor na zahtjeve provedbe zakona ili, ako je potrebno, prema zakonima koji su na snazi, sudskim nalozima ili državnim propisima.

Osim toga, potpuno ćemo iskoristiti sve informacije stečene ovim stranicama koje nisu u osobnom identifikacijskom obliku.

Prikupljanje, korištenje i objavljivanje informacija predviđenih u Izjavi o privatnosti može uključivati prijenos informacija nadležnostima izvan vaše zemlje prebivališta, koje ne moraju imati jednake zakone i pravila u vezi s osobnim informacijama. U tim ćemo vas slučajevima zamoliti pristanak za takve prijenose i objavljivanja u skladu s Izjavom o privatnosti.

Pristup, ispravak i brisanje

Kako bi osobni podaci koje nam dostavite putem ove stranice bili točni, valjani i potpuni, molimo vas da stupite s nama u kontakt kako je navedeno u nastavku. Mi ćemo poduzeti odgovarajuće korake kako bismo ažurirali ili ispravili takve informacije u svome posjedu ili izbrisali vaše podatke iz svoje baze podataka.

Sigurnost

Ova stranica poduzima razumne korake kako bi zaštitila osobne podatke koje prenosite na našu stranicu i kako bi zaštitila te podatke od gubitka, zloporabe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja. Trebali biste imati na umu da cjelokupni internetski prijenos nikada nije potpuno siguran ili bez pogrešaka. Konkretno, e-pošta poslana na ovu stranicu ili s ove stranice ne može biti sigurna i stoga biste posebno trebali paziti kod odlučivanja koje nam informacije šaljete putem e-pošte. Osim toga, ondje gdje rabite lozinke, ID brojeve ili druge posebne značajke za pristup ovoj stranici, bit će vaša odgovornost da ih zaštitite.

Poveznice na druge web-stranice

Ova stranica može sadržavati poveznice ili preporuke za druge web-stranice na koje se Izjava o privatnosti ne primjenjuje. Potičemo vas da pročitate Izjavu o privatnosti svake web-stranice koju posjetite.

Ostali uvjeti

Vaše korištenje ove stranice podliježe našoj pravnoj obavijesti.

Kako nas kontaktirati

Imate li bilo kakvih pitanja, komentara ili nedoumica u vezi s Izjavom o privatnosti ili informacijama o praksi s ove stranice ili ubuduće želite odustati od komunikacije, molimo da stupite s nama u kontakt na jedan od ovih načina:

poštom: Johnson & Johnson S.E., d.o.o., Oreškovićeva 6h, 10010 Zagreb;

telefonom: +385 1 6610 750;

E-mailom: [email protected]

Izmjene Izjave o privatnosti

Ako se Izjava o privatnosti promijeni, revidirana će izjava biti objavljena na našoj stranici. Molimo da je periodično provjerite, a osobito prije pružanja bilo kakvih osobnih podataka.

Izjava o privatnosti posljednji je put ažurirana dana 29. 01. 2015.