Skip to main content

Search

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä ja Credo

Olemme Janssen, osa Johnson & Johnsonia, joka kuuluu maailman suurimpien tutkimus- ja tuotekehitystä tekevien lääkeyhtiöiden joukkoon. Janssen toimii yli 150 maassa, Suomessa työntekijöitä on noin 80. Tulevaisuuden tavoitteenamme on tehdä sairauksista kokonaan historiaa, eli havaita ne jo ennen ensimmäisiä oireita. Keskitämme voimamme sinne, missä meillä on mahdollisuus pelastaa eniten ihmishenkiä tai parantaa ihmisten elämänlaatua. Tällä hetkellä ydinalueita toiminnassamme ovat immunologia, rokotteet, neurotieteet ja syöpätaudit.

Tieteestä tosielämään

Terveydenhuolto kehittyy nyt nopeasti, ja me Janssen Finlandilla haluamme olla mukana uudistusten etujoukossa. Teemme töitä suomalaisten terveyden parantamiseksi tieteellisestä tutkimuksesta aina käytännön arkeen.

Tieteestä tosielämään on lupauksemme siitä, että asetamme päivittäisen toimintamme tarkoitukseksi myös tieteen innovaatioiden tuomisen osaksi suomalaisten jokapäiväistä elämää – niin potilaille, terveydenhuollon henkilöstölle, päätöksentekijöille ja yhteiskunnallekin.

Logossa on nähtävissä ihminen, joka on aina kaiken toimintamme keskipisteenä. Tarkkasilmäiset huomaavat myös pienen punaisen pisteen – yllättävän tekijän – joka niin usein määrää niin tieteen kuin tosielämänkin suunnan.

Arvomme

Johnson & Johnsonin entinen pääjohtaja Robert Wood Johnson kirjoitti yli 60 vuotta sitten Credon, joka määrittelee yhtiömme vastuun potilaille, potilaiden läheisille, lääkäreille, hoitajille, ympäröivälle yhteiskunnalle sekä kaikille niille, jotka käyttävät tuotteitamme ja palvelujamme. Perimmäinen tavoitteemme on auttaa ihmisiä elämään terveinä. "On vielä monia sairauksia, joihin ei ole parannuskeinoa ja uusia tehokkaita lääkkeitä on löydettävä. Vaikka olemme löytäneet ratkaisuja joihinkin näistä ongelmista, jatkamme tutkimustyötä, koska on niin paljon tehtävää." - Paul Janssen, lääkeyhtiö Janssenin perustaja

Asetamme korkeat vaatimukset ympäristövastuullisuudelle. Tavoitteenamme on toimia niin, ettemme vain noudata sääntöjä, vaan myös vähennämme ympäristövaikutuksiamme.

Tieteestä tosielämään -podcast

Janssen haluaa muuttaa ratkaisevasti tapaa, miten sairauksia hoidetaan. Tieteestä tosielämään™ on Janssen Finlandin podcast, jossa keskustellaan lääketieteellisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävistä ilmiöistä.