Skip to main content

Search

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Janssenilla työskentely

Tavoitteenamme on muuttaa terveydenhoitoa ja parantaa ihmisten elämänlaatua kaikkialla maailmassa. Työntekijämme ovat tärkeässä roolissa tässä työssämme.

Avoimet työpaikat

Ura Janssenilla

Suomessa Janssenilla työskentelee noin 80 henkilöä. Olemme osa Johnson & Johnson -konsernia, joka on maailman suurin ja laaja-alaisin terveysalan yhtiö.

Johnson & Johnson on ollut terveydenhuollon edelläkävijä jo yli 130 vuoden ajan ja tuotteemme ovat mukana yli miljardin ihmisen arjessa päivittäin. Meillä työskennellessä on siis mahdollisuus vaikuttaa koko maailman terveyteen ja hyvinvointiin.

Seuraavien vuosien aikana terveydenhuolto tulee muuttumaan enemmän kuin mikään muu ala. Vanhat mallit korvautuvat uusilla ideoilla ja innovaatioilla. Janssenilla pääset mukaan muutoksen etulinjaan ja tuomaan parempaa terveydenhuoltoa potilaille ja heidän läheisilleen ympäri maailman.

 


Kehittyvä työympäristö

Janssenin työkulttuuri perustuu vahvasti uusien lähestymistapojen löytämiselle ja laajan ammattiosaamisen rakentamiselle. Tällaisessa työympäristössä menestymiseen auttavat intohimoinen suhtautuminen työhön ja halu tehdä asioita uusilla tavoilla.

Työntekijöiden jatkuva ammatillinen kehittyminen on avainasemassa, jotta saavutamme liiketoimintatavoitteitamme. Ammatillisen kehittymisen edistämiseksi tarjoamme koulutus- ja projektityömahdollisuuksia osaamisen laajentamiseksi myös oman työnkuvan ulkopuolelle. Jokainen työntekijämme laatii henkilökohtaisen kehityssuunnitelman, jonka avulla asetetaan työlle ja siinä kehittymiselle selkeät tavoitteet.

Avoin, kehittävä ja kannustava yrityskulttuuri

Työstään voi pitää monestakin eri syystä. Useimmille tämä tarkoittaa hyvää tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Lisäksi moni arvostaa mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan työn ohessa.

Janssenilla on vahva Credoomme perustuva yrityskulttuuri. Yrityksessä on avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa ammattilaiset työskentelevät yhteistyössä liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi.

Janssenin työntekijät työskentelevät hyvin monialaisissa tehtävissä kuten myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa, johtotehtävissä, digitaalisten ratkaisujen, markkinoillepääsyn ja terveystaloustieteen parissa, laadunvarmistuksessa, myyntilupa-asioissa, tutkimuksessa ja kehityksessä.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun, johtajataitojen kehittämiseen, joustavaan urapolkuun ja kokemuksen kerryttämiseen, olitpa sitten omalta alaltasi vastavalmistunut tai jo kokeneempi ammattilainen.

Tule osaksi Janssenin tiimiä

Liity tiimiimme, tule osaksi kansainvälistä joukkoamme ja ole mukana vaikuttamassa ihmisten elämiin – joka päivä!

Tekemisemme avainsana on tiimityö. Kaiken työmme taustalla on joukko ihmisiä eri puolelta maailmaa, jotka ovat keksineet, kehittäneet ja työstäneet asioita yhdessä. Menestyksemme salaisuus on monimuotoisessa työyhteisössä, joka heijastelee myös potilaiden kirjavuutta.

Tehtävänkuvasta riippumatta jokaista Janssenilla työskentelevää vie eteenpäin tieto siitä, että työllämme voimme parantaa potilaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua kaikkialla maailmassa.