Skip to main content

Search

Onze belofte

Een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort

Janssen maakt deel uit van Johnson & Johnson, een van de grootste gezondheidsbedrijven ter wereld. Dankzij de grootte en het bereik van Johnson & Johnson helpen we levens te verbeteren en gezondheidszorg te vernieuwen. Patiënten staan voor ons altijd centraal: we zetten ons in om innovatieve geneesmiddelen, producten en oplossingen te ontwikkelen, waarmee hun levenskwaliteit kan worden verbeterd. Het verlengen en verbeteren van de kwaliteit van het leven van mensen blijft onze belangrijkste motivatie.

Bij Janssen bouwen we aan een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort. Dit doen we met wetenschappelijk onderzoek, waarbij we voortdurend zoeken naar innovatieve manieren om ziekten te voorkomen, snel te diagnosticeren en beter te behandelen. We maken gebruik van onze eigen expertise én die van externe experts over de hele wereld om tot de beste oplossingen voor patiënten te komen. Naast ons wetenschappelijk onderzoek dragen we bij aan het bevorderen van gezondheid door ervoor te zorgen dat zorgverleners, patiënten en hun naasten toegang hebben tot de informatie, programma's en steun die zij nodig hebben om de beste resultaten te bereiken. We richten onze inspanningen op die gebieden waar we het grootste verschil voor de patiënt kunnen maken: oncologie, neurowetenschappen, infectieziekten & vaccins, immunologie, pulmonale hypertensie en cardiovasculaire & metabole ziekten.

Samenwerken voor een gezondere toekomst

We willen geneesmiddelen ontwikkelen die een verschil maken voor patiënten. Dit doen we niet alleen: we werken steeds meer samen met zowel kleine als grote bedrijven en instellingen, de overheid en patiëntenorganisaties. Onze geneesmiddelen moeten immers van toegevoegde waarde zijn voor patiënten, het zorgsysteem en de maatschappij. Deze samenwerkingen zijn van belang om innovatieve geneesmiddelen te ontwikkelen, maar ook om zoveel mogelijk patiënten toegang te kunnen geven tot deze geneesmiddelen. In onze samenwerkingen streven we naar transparantie en integriteit: we delen expertise, onderzoeksgegevens en andere informatie om samen met onze partners aan een gezondere toekomst te werken. We willen bijdragen aan duurzame gezondheidszorgsystemen die waarde hechten aan innovatie en toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen.

Onze belofte

We combineren passie, wetenschap en vindingrijkheid om grote uitdagingen aan te gaan op het gebied van gezondheid. We blijven ons inzetten om de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld te verbeteren. We gaan door tot de meest ingrijpende ziekten alleen nog in geschiedenisboeken voorkomen. Maak kennis met onze belofte:

 

 

 

 

EM-26946