Skip to main content

IŠČI

Podjetje Johnson & Johnson, v sodelovanju z ameriško državno institucijo Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), hitro napreduje z razvojem cepiva proti virusu SARS-CoV-2

Podjetje Johnson & Johnson, v sodelovanju z ameriško državno institucijo Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), hitro napreduje z razvojem cepiva proti virusu SARS-CoV-2

V času te zdravstvene krize ostajamo odločeni, da jo bomo s skupnimi prizadevanji premagali.

V podjetju Johnson & Johnson natančno spremljamo stanje povezano s COVID-19, sprejemamo ukrepe za preprečevanje širjenja virusa ter raziskujemo možnosti razvoja cepiva.

Ponosni smo, ker podjetje Johnson & Johnson, v sodelovanju z ameriško državno institucijo Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), hitro napreduje z razvojem cepiva proti virusu SARS-CoV-2. Več si lahko preberete na povezavi.

V naši svetovni mreži dobavne verige imamo trdne načrte za neprekinjeno poslovanje. Pripravljeni smo na to, da lahko tudi v nepredvidljivih razmerah zadovoljimo potrebe bolnikov, kupcev in potrošnikov, ki potrebujejo naše proizvode.

Trenutno imamo na voljo dovolj zalog za kritične potrebe trgov in si vseskozi prizadevamo zmanjšati vpliv epidemije na preskrbo. Raven povpraševanja in ponudbe po naših izdelkih skrbno spremljamo in tako zagotavljamo ustrezno in učinkovito distribucijo.

Čeprav je trenutna situacija, povezana s COVID-19, zelo dinamična, ne predvidevamo težav s preskrbo trgov z našimi zdravili. Kot vodilno globalno podjetje na področju zdravstva, naša prednostna naloga ostajajo bolniki, naše stranke in zaposleni. Z globalnimi in lokalnimi zdravstvenimi organi sodelujemo pri reševanju takojšnjih in dolgoročnih potreb, da bi zagotovili trajnostno preskrbo z našimi kritičnimi zdravili ter raziskovali potencialna cepiva in terapevtske izdelke.

Tudi v Sloveniji se v podjetju podjetju Johnson & Johnson d.o.o. zavedamo naše vloge pri varovanju zdravja naših državljanov. V tej situaciji so velikim tveganjem za okužbo z virusom SARS-CoV-2 izpostavljeni zdravstveni delavci. Zaščitna oprema za njih predstavlja enega izmed ključnih dejavnikov pri preprečevanju okužb, zato smo donirali 4000 zaščitnih mask, oznake FFP2 za uporabo v slovenskih bolnišnicah kjer obravnavajo bolnike s COVID-19.

 

 

 

 

 

CP-149462/JAC-SLO-047-090420