Skip to main content

IŠČI

About Us

Title

O nas

KDO SMO

Smo farmacevtski del podjetja Johnson & Johnson. V družbi Janssen ustvarjamo prihodnost, v kateri bodo bolezni le še stvar preteklosti. Neutrudno si prizadevamo, da bi ta prihodnost postala resničnost za bolnike povsod po svetu, in sicer tako, da se z znanostjo borimo proti boleznim, z iznajdljivostjo izboljšujemo dostop in s srčnostjo zdravimo brezup. Osredotočamo se na področja medicine, kjer lahko s svojimi dejanji najbolj prispevamo k spremembi na bolje: srčno-žilne in presnovne bolezni, imunologija, nalezljive bolezni in cepiva, nevroznanost, onkologija in pljučna hipertenzija.

Smo pionirji

Po vsem svetu nas je 40 000 in vsak dan dajemo vse od sebe, da bi dosegli nepredstavljivo. To delo zahteva srčnost, znanstven pristop in iznajdljivost. Nikoli si ne nehamo predstavljati prihodnosti, v kateri bodo najhujše bolezni le še stvar preteklosti.

Smo odločni

Žene nas zavedanje, da bolniki čakajo na prebojne dosežke. Osredotočamo se na šest področij medicine, kjer so potrebe velike, znanost prepričljiva, kjer je potrebne še nekaj pozornosti, priložnosti za spremembe pa so ogromne.

Smo partnerji

Da bi naše delovanje doseglo kar največji učinek, sodelujemo s strokovnjaki na vseh stopnjah, od zgodnjega odkrivanja do vstopa na trg.