Skip to main content

IŠČI

Onkologija

Na poti k izkoreninjenju raka

Onkologija

 

V podjetju Janssen delujemo tudi na področju onkologije, in sicer je naš cilj, da postane rak kronična, celo ozdravljiva bolezen. Pri tem nas navdihuje izjemen napredek, ki ga spremljamo danes, naprej pa nas žene zavedanje, da je še veliko potreb na področju zdravljenja raka po vsem svetu neizpolnjenih.

Verjamemo v znanost in smo vedno v njenih prvih vrstah, zato si zelo prizadevamo, da bi obogatili svoje razumevanje zapletene narave raka. Osredotočamo se na določene vrste raka in na najsodobnejše znanstvene dosežke, vključno s celičnim zdravljenjem, da bi rak postal preprečljiva, obvladljiva in ozdravljiva bolezen.

Že več kot 30 let smo neomajno predani bolnikom z diagnozo raka. Iščemo učinkovite diagnostične in terapevtske rešitve, ki bodo zagotovile preprečevanje bolezni, podaljšale in izboljšale življenje bolnikov ter omogočile, da bo rak postal kronična ali ozdravljiva bolezen. Proti raku se borimo z razvijanjem tarčnih zdravil.

Kot del družbe Johnson & Johnson lahko s pomočjo globalnih virov, zmogljivosti in raziskovalnih zavezništev razvijamo nova zdravila za hematološke malignome, raka prostate in solidne tumorje.

 
 
Zdravljenje anemije pri bolnikih z rakom
Zdravljenje anemije pri bolnikih z rakom

Osnovna navodila in
dnevnik zdravljenja
Marec 2012

Le ovinek na poti življenja
Le ovinek na poti življenja

Knjižica za pomoč bolnikom z rakom in njihovim svojcem
2006