Skip to main content

Search

Läs och anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Läs och anmäl dig till vårt nyhetsbrev

CP-423685

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet riktar sig till dig som arbetar med eller är intresserad av hälso- och sjukvårdsfrågor. Vi på Janssen deltar i det offentliga samtalet kring life-science frågor via bland annat seminarier, debatter och vår nya podd Vi forskar för livet . Vi vill tillsammans arbeta för att upplysa, driva opinion och skapa förändring. I nyhetsbrevet lyfter vi upp hur vi i samverkan med myndigheter, patientföreträdare och andra aktörer hittar nya sätt att skapa värde för svenska patienter och det svenska samhället.

Brevet kommer ut elektroniskt en gång per månad och är kostnadsfritt. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder dina uppgifter för att skicka information till dig om Janssens tjänster och event via email. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Läs vår sekretesspolicy.

Läs mer om vårt positionspapper #Vi forskar för livet – för patienternas bästa

 

Subscribe

* indicates required

Genom att ge dina kontaktuppgifter samtycker du till att vi använder dina uppgifter för att skicka information till dig om Janssens tjänster och event via email. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Läs vår sekretesspolicy.

Janssen-Cilag AB använder din personliga information för att hantera vår relation med dig och om du samtycker kommer vi att använda dina personuppgifter i enlighet med vår sekretesspolicy. Din personliga information kommer att delas med våra dotterbolag, tjänsteleverantörer och andra tredje parter, som beskrivs i vår sekretesspolicy.

 

Följ oss gärna på Linkedin på Janssen Sverige.