Skip to main content

Search

Early Talent Programma's

Early Talent Programma's

Er zijn tal van mogelijkheden voor studenten en pas afgestudeerden om bij ons een verschil te maken. Want een carrière met impact, die vind je bij Janssen. Duik dus in de Early Talent opportuniteiten die je helpen bij het zetten van je eerste stappen op weg naar zo’n impactvolle carrière.

 

 

 

"Een Young Graduate krijgt bij J&J de mogelijkheid om op zeer korte termijn zeer veel bij te leren. Je leert één van de grootste multinationals van binnen en van buiten kennen. Je kunt zelf je carrière uitstippelen en je zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen. En dit in combinatie met de leukste collega’s die je je maar bedenken kan."

Tom Noyens

Young Graduate

Financial Analyst Program

Als Financial Analyst ga je binnen het J&J Finance Team aan de slag. Zo kan je meer leren over het halen van liquiditeitsdoelstellingen en het beperken van reputatierisico. Of je kan je verdiepen in het zorgvuldig beheren van het Janssen-bedrijfsmodel. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, je bouwt heel wat financiële expertise op, én een internationaal netwerk.

Interesse? Ga naar careers.jnj.com en zoek op 00001GJ0

"Als je houdt van een non-hiërarchische bedrijfsstructuur en open communicatie, ben je als young graduate bij J&J aan het juiste adres! Vanaf het begin mag je enorm veel opportuniteiten verwachten en wordt je persoonlijke ontwikkeling voorop geplaatst."

Pauline Jacobs

Young Graduate

Young Graduate Development Program – Supply Chain

Het Young Graduate Development Program is een driejarig rotatieprogramma dat ontworpen is om pas afgestudeerden kennis te laten maken met alle aspecten van de Janssen Supply Chain in Beerse of Geel. De ideale kans om ervaring op te doen in verschillende functionele gebieden zoals Productie, Quality, Planning, Engineering en Technical Operations, alsook om een intern netwerk op te bouwen. Als kers op de taart wordt ook stil gestaan bij je persoonlijke ontwikkeling om je klaar te stomen voor een definitieve functie binnen Johnson & Johnson.

Interesse? Ga naar careers.jnj.com en zoek op 00001GFI

"Naast de continue focus op persoonlijke ontwikkeling, krijg je als Young Graduate veel opportuniteiten om initiatief te nemen en zelf verbeteringen door te voeren, wat maakt dat je vanaf het begin reeds impact kan hebben."

Ozana Pascual-Madorran

Young Graduate

J&J Technology Leadership Development Program

In dit programma staat hands-on leren centraal. Zo krijg je verschillende trainingen, waarvan drie in de Verenigde Staten. Dé geknipte kans om snel te bouwen aan een internationaal netwerk binnen het bedrijf. Je zal niet alleen roteren binnen verschillende afdelingen, je ontwikkelt ook allerlei nuttige IT-vaardigheden die je breed kunt inzetten.

Interesse? Ga naar careers.jnj.com en zoek op 00001GJQ

"De mogelijkheid om tussen functies te roteren zonder formeel om een overplaatsing te hoeven vragen of te moeten solliciteren naar een andere baan, was een groot pluspunt. Het opende mijn ogen voor verschillende mogelijkheden binnen een groot bedrijf en hielp me nuttige vaardigheden te ontwikkelen"

Kim Vandendijk

Young Graduate

Internationale rotatieprogramma’s voor Early Talent

Bij Janssen kom je sowieso in een internationale omgeving terecht. Door in één van onze globale rotatieprogramma’s voor Early Talent te stappen, doe je echter ook meteen internationale ervaring op.

J&J Global Operations Leadership Development (GOLD) Program

Zie jij een intensief tweeënhalf jaar durend rotatieprogramma met een focus op Supply Chain wel zitten? Dan is het GOLD programma echt iets voor jou. Je combineert er uitdagende werkrotaties met klassikale en online trainingen, ontworpen om de volgende generatie leiders te ontwikkelen voor de engineering-, operations-, kwaliteits- en controlefuncties binnen J&J.

J&J Finance Leadership Development Program (FLDP)

Wil je je financiële skills aanscherpen of droom je van de functie Senior Financieel Analist? Overweeg dan zeker het Finance Leadership Development Program. Je komt terecht in een uitgebreid programma dat ontworpen is om toekomstige financiële leiders te creëren.

 

Kijk hier om meer te weten over werken bij Janssen.

Klik hier voor een overzicht van onze actuele programma’s en vacatures.

EM-70661