Skip to main content

IŠČI

Bolniki

Naša odgovornost do bolnikov
 
Pomagamo tistim, ki vam pomenijo največ

V podjetju Janssen dajemo prioriteto bolnikom. Razumemo potrebo po najbolj kakovostnem zdravljenju in zdravilih, prav tako pa tudi željo po znanju, s katerim lahko lažje postavite svoje zdravje na prave tire. Bolniki so glavno gibalo našega delovanja.

Obveščenost bolnikov, ki jemljejo naša zdravila, in njihovih skrbnikov je za podjetje Janssen bistvenega pomena. Trudimo se za prepoznavanje in zmanjševanje tveganja in povečanje koristi pri uporabi vsakega našega zdravila.

Obširne informacije, namenjene bolnikom, najdete na spletnih straneh našega podjetja v Evropi.

Ste vedeli?

Obstaja več naših spletnih strani, kjer so predstavljena nekatera zdravila in področja bolezni, strani so namenjene bolnikom in njihovim skrbnikom. Koristne informacije o različnih boleznih najdete na:

Imate morda vprašanje o katerem izmed naših zdravil? Vprašajte!

Posamezniku prilagojeno zdravljenje

Katero zdravilo je za vas najboljše? Biomarkerji v krvi nam pomagajo odkriti bolezen že v najzgodnejši fazi. Naše poznavanje bolezni (natančen vzrok in podtipi) in genov je vsak dan boljše. Na podlagi diagnoze in edinstvene genetske slike posameznika lahko oblikujemo zdravila tako, da bodo najučinkovitejša za točno določenega bolnika.

Vsak bolnik je edinstven in potrebuje osebno obravnavo. »Pametne« oblike zdravil npr. povečajo bolnikovo udobje in njegovo sodelovanje pri zdravljenju.

Zremo v prihodnost, ko bodo imeli bolniki in njihove družine upanje. Upanje na boljše, bolniku prilagojeno in stroškovno učinkovito zdravljenje, katerega končni cilj je ozdravitev.

Primer prikaza osebne obravnave pri zdravljenju je možnost zdravljenja okužbe z virusom HIV z našim zdravilom.

Kot podjetje smo odgovorni predvsem bolnikom. Zagotoviti jim moramo najboljša zdravila, ki bodo imela pozitiven vpliv na njihovo zdravje in splošno počutje. Da bi nam to uspelo, moramo bolnike najprej dobro razumeti in z njimi vzpostaviti trajen dialog, s pomočjo katerega bomo lahko razvili dolgotrajne rešitve.

Kris Sterkens

DIREKTOR JANSSEN EMEA