Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

IŠČI

Bolniki

Naše stranke: bolniki in skrbniki
 
Pomagamo tistim, ki vam pomenijo največ

Obveščenost bolnikov, ki jemljejo naša zdravila, in njihovih skrbnikov je za podjetje Janssen bistvenega pomena. Trudimo se za prepoznavanje in zmanjševanje tveganja in povečanje koristi pri uporabi vsakega našega zdravila.

Obširne informacije, namenjene bolnikom, najdete na spletnih straneh našega podjetja v Evropi.

Ste vedeli?

Obstaja več naših spletnih strani, kjer so predstavljena nekatera zdravila in področja bolezni, strani so namenjene bolnikom in njihovim skrbnikom. Koristne informacije o različnih boleznih najdete na:

Imate morda vprašanje o katerem izmed naših zdravil? Vprašajte!

Posamezniku prilagojeno zdravljenje

Katero zdravilo je za vas najboljše? Biomarkerji v krvi nam pomagajo odkriti bolezen že v najzgodnejši fazi. Naše poznavanje bolezni (natančen vzrok in podtipi) in genov je vsak dan boljše. Na podlagi diagnoze in edinstvene genetske slike posameznika lahko oblikujemo zdravila tako, da bodo najučinkovitejša za točno določenega bolnika.

Vsak bolnik je edinstven in potrebuje osebno obravnavo. »Pametne« oblike zdravil npr. povečajo bolnikovo udobje in njegovo sodelovanje pri zdravljenju.

Zremo v prihodnost, ko bodo imeli bolniki in njihove družine upanje. Upanje na boljše, bolniku prilagojeno in stroškovno učinkovito zdravljenje, katerega končni cilj je ozdravitev.

Primer prikaza osebne obravnave pri zdravljenju je možnost zdravljenja okužbe z virusom HIV z našim zdravilom.

Preberite več o inovativnih možnostih zdravljenja, ki jih razvijajo naši znanstveniki

 
Publikacije:
Ko sem bolnik
Ko sem bolnik …

Živo se spominjam trenutka, ko sem izvedel, da sem bolan. Peljal sem se z avtobusom in zazvonil je telefon. Bila je zdravnica ...