Skip to main content

Search

PhD en Postdoc programma

PhD & Postdoc-programma

Ben jij er als eerste bij als er innovatieve oplossingen bedacht moeten worden? Ben je een onderzoeker in hart en nieren en wil je wezenlijke impact hebben met je onderzoek? Dan is het PhD & Postdoc-programma van Janssen iets voor jou. 

Via het Janssen PhD & Postdoc-programma doe je als jonge onderzoeker waardevolle ervaring op: je ontwikkelt vaardigheden die je zowel in de farmaceutische industrie als in de academische wereld kunt inzetten. Naast wetenschap en innovatie staan training en netwerken centraal in dit programma. Als PhD-student of postdoc bij Janssen krijg je de kans om direct bij te dragen aan baanbrekend onderzoek, je onderzoek te publiceren en je bevindingen intern en extern te presenteren aan een gevarieerde groep wetenschappers.

PhD of Postdoc bij Janssen

Janssen heeft een voortrekkersrol als het gaat om onderzoek en innovatie: we zijn het vierde bedrijf van Nederland als het gaat om R&D-investeringen en meer dan de helft van onze medewerkers in Nederland werkt in onderzoek en ontwikkeling. Onze innovaties staan regelmatig in de vakbladen en de algemene pers.

"Na mijn wetenschappelijke opleiding in het Leids Universitair Medisch Centrum, kreeg ik bij Janssen de kans om aan de slag te gaan als onderzoeker op het gebied van vaccinontwikkeling. Mijn kennis en kunde kan ik nu toepassen om concrete oplossingen te vinden voor ziektes zoals hiv en ebola."

Adriaan de Wilde, voormalig postdoc LUMC, nu Scientist Vaccine Generation bij Janssen

Neem contact met ons op

Wil jij betrokken zijn bij het ontwikkelen van de innovatieve geneesmiddelen van de toekomst? Wil je dat jouw onderzoek een bijdrage levert aan de gezondheid van mensen over de hele wereld? Neem dan contact met ons op, ook als je nog vragen hebt over ons Phd & Postdoc-programma. We helpen je graag verder. 

Voor een overzicht van beschikbare postdoc-posities surf je naar careers.jnj.com. Als je zoekt op “postdoc” krijg je een overzicht van de vacatures die op dit moment open staan. Je kunt direct solliciteren naar de positie van jouw keuze.

 

 

EM-35459 – 12-jun-2020