Skip to main content

Search

Corona-situationen og Janssen

Corona-situationen og Janssen  

18. marts 2020

Hos Janssen – en del af Johnson & Johnson – monitorerer vi COVID-19 (Corona-virus) situationen løbende. 

I Danmark følger vi myndighedernes anbefalinger for at inddæmme smitten, og sideløbende forsker vores globale organisation i en potentiel vaccine. 

Vi har planer på plads for at sikre forretnings-driften på tværs af vores globale forsyningskæde, så vi kan håndtere uforudsete hændelser.

Det er naturligvis en situation, vi følger meget nøje for fortsat at kunne sikre effektiv og tilstrækkelig levering af vores lægemidler, og for nuværende forudser vi ikke forstyrrelser i vores leverancer af medicin pga. COVID-19.

Som global leder inden for sundhed har Janssen som en del af Johnson & Johnson én førsteprioritet; nemlig patienter, samarbejdspartnere inden for sundhedsvæsenet og ansatte. I partnerskab med internationale såvel som lokale sundhedsmyndigheder arbejder vi for at sikre de både kort- og langsigtede behov for leverancer af nødvendig medicin samtidig med, at vi fortsat forsker i potentielle vacciner og behandlinger. 

Vi er fuldt dedikeret til at hjælpe med at løse denne sundhedsmæssige krise, dér hvor vi kan bidrage. Har du som sundhedspersonale brug for at komme i kontakt med os, finder du alle kontaktinfo her på hjemmesiden.