Skip to main content

Search

Arbejde hos Janssen Danmark

Om os

Om os

Vil du arbejde hos Janssen Danmark?

Medarbejderne hos Janssen Danmark er en helt central del af en af verdens førende, forskningsbaserede medicinalvirksomheder. Vi arbejder for at forbedre sundheden, behandlingsmulighederne og livskvaliteten for mennesker globalt. Du kan finde vores ledige stillinger her.

En unik, nordisk model

Vi er et stort netværk med mere end 280 kolleger i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Lokale teams samarbejder på tværs af landegrænser, enten via direkte kontakt eller digitalt. 

Samtidig samarbejder vi med et globalt netværk på mere end 40.000 kolleger i Janssen. Vi bidrager alle med vores forskellige kompetencer i projekter i en både målrettet og samarbejdsorienteret kultur. Hos Janssen er vi glade for at kunne samarbejde med og lære af nogle af verdens førende forskere og erhvervsledere – alt dette med henblik på at forbedre livet for patienter og deres familier over hele verden. 

Et velfungerende miljø baseret på samarbejde

Her finder du ikke standardiserede og ensporede karriereveje. Vi opmuntrer medarbejdere til at skabe en personlig og målrettet udviklingsplan, som kombinerer individuelle målsætninger med virksomhedens mål. Vi mener, at en vigtig årsag til virksomhedens succes er den løbende udvikling af medarbejderne.

At gå nye veje og opbygge en bred og professionel erfaring hos medarbejderne, er kernen i Janssens arbejdskultur. Vores medarbejderes individuelle drivkraft og lyst til at udforske nye områder, er en medvirkende faktor til vores succes. 

Vi tilbyder programmer i ledelsesudvikling for kommende ledere og professionel udvikling for enkeltpersoner og teams. Medarbejdere opmuntres til at udarbejde en individuel plan i samarbejde med deres supervisor for at sikre, at de er på rette spor for at nå deres og virksomhedens mål. 

Hvorfor kan vi lide at arbejde her?

Der er mange grunde til at være glad for sit job. En god balance mellem arbejde og fritid er noget, de fleste sætter pris på. 

Medarbejdere hos Janssen Nordic har også en åben og samarbejdsbaseret indstilling til teamwork og det at nå virksomhedens mål sammen. Derfor er vores arbejdsmiljø kendetegnet ved en tryg og tillidsfuld ånd. 

Medarbejderne i vores virksomhed arbejder inden for en lang række områder, som for eksempel økonomi, administration, ledelse, overholdelse af sundhedsfaglige love og regler samt beskyttelse af personlige oplysninger. Endvidere områderne HR, IT, jura, sundhedsøkonomi/market access, marketing, offentlige anliggender, kvalitetssikring, retsforskrifter, forskning og udvikling, salg og strategisk planlægning.

Hvad enten medarbejderne er nyuddannede eller erfarne ledere, har de mange muligheder for professionel og ledelsesmæssig udvikling, fleksible karrierevalg og mulighed for at arbejde internationalt. Vores medarbejdere er stolte over at være en del af et globalt netværk af kolleger, som hver dag påvirker livet for mere end en milliard mennesker over hele verden.

Bliv en del af vort team!

Vi ved, at en alsidig arbejdsstyrke er vigtig for at skabe en samarbejdskultur, som baner vejen for stærk innovation. Hos Janssen Nordic sætter vi pris på forskellighed inden for alder, race, køn, nationalitet, seksuel orientering, fysisk formåen, tænkemåde og baggrund. Vores miljø er baseret på inklusion og ønsket om, at hver enkelt medarbejder kan være sig selv på arbejdspladsen.

Uanset vores rolle motiveres vi alle af at vide, at vores arbejde er med til at forbedre livskvaliteten for patienter og deres familier over hele verden. Vi føler, at vi gør en forskel! 

ledige stillinger