Skip to main content

Search

Vores værdier

Om os

Om os

Janssen som arbejdsplads

Hos Janssen i Norden er vi mere end 280 kolleger i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Hvert land består af lokale Janssen-teams, som samarbejder lokalt og digitalt på tværs af landegrænser – både i Norden og globalt.

Sammen om vores forskellighed

I Janssen Nordic værdsætter vi forskelligheder – uanset alder, køn, race, fysisk formåen, seksuel orientering, nationalitet, tænkemåde eller baggrund. Vi er stolte af vores mangfoldige arbejdsstyrke, fordi vi tror på, at diversitet og inklusion er afgørende faktorer for at kunne skabe en samarbejdskultur, som baner vejen for innovation og trivsel.

Samtidig samarbejder vi med et globalt netværk på mere end 40.000 kolleger i Janssen. Vi bidrager alle med vores forskellige kompetencer i projekter i en målrettet og samarbejdsorienteret kultur. Hos Janssen er vi glade for at kunne samarbejde med og lære af nogle af verdens førende forskere og erhvervsledere – alt dette med henblik på at forbedre livet for patienter og deres familier over hele verden.

Arbejde, der skaber glæde

Der er mange grunde til at være glad for sit job. Spørger vi vores medarbejdere er de grunde blandt andet en god balance mellem arbejde og fritid, gode muligheder for karriereudvikling og ikke mindst dét, at vi arbejder for at forbedre sundhedsvæsenet og behandlingsmulighederne.

Vores medarbejdere er også stolte over at være en del af et globalt netværk af kollegaer, som hver dag arbejder for at hjælpe mere end en milliard mennesker over hele verden. Og uanset vores roller motiveres vi alle af at vide, at vi gør en forskel.