Skip to main content

Search

Beslutninger og valg

Da kræft ændrede mit liv –
Beslutninger og valg

Bogen 'Da kræft ændrede mit liv – Beslutninger og valg' indeholder 10 personlige fortællinger med patienter og pårørende, som hver især fortæller deres personlige historie om mødet med sundhedssystemet og den udfordring, det er at komme videre i livet efter diagnosen kræft i blodet, knoglemarven eller lymfesystemet.

Udover patient/pårørende portrætterne finder du også et kapitel om, hvorfor patientinddragelse spiller en så vigtig rolle i det danske sundhedssystem, herunder to patientforeningers perspektiver herpå. Derudover beskriver en hæmatologisk oversygeplejerske, hvordan de på hendes afdeling arbejder med patientinddragelse i hverdagen. Endelig fortæller en psykolog og læge om det at komme videre i livet efter en kræftsygdom.

Bogen er en opfølger til bogen 'Da kræft ændrede mit liv – Ukendt og usynlig', der udkom i 2016. I den første bog mødte vi også 10 patienter og pårørende, der giver et indblik i livet med en sjælden kræftdiagnose.

Bøgerne, som er blevet til på initiativ af Janssen-Cilag A/S, henvender sig til alle, der har kræft i blodet, knoglemarven eller lymfesystemet tæt inde på livet, og til andre, der søger viden om at leve med disse sygdomme.

Kontakt os på e-mail: [email protected]

Husk at skrive navn og adresse, så vi kan sende bogen til dig.

Bemærk: For at kunne sende dig bogen 'Da kræft ændrede mit liv – Beslutninger og valg' vil vi bruge den information, du har sendt os, jf vores privatlivspolitik. Din information vil kun blive brugt til at sende dig bogen og vil blive slettet, når bogen er afsendt.

Download eller læs hele bogen online. Det kan ofte være en hjælp at læse historier om andre, der er i samme situation som en selv, når man får eller har kræft i blodet, knoglemarven eller lymfesystemet tæt inde på livet. Derfor har vi samlet alle de personlige fortællinger for at gøre det lettere for dig at læse dem og dele dem med andre. Læs de 10 personlige fortællinger her.

 
 
 

Janssen i Danmark

Vi er placeret i Birkerød nord for København og tæller ca. 60 ansatte med vidt forskellige uddannelsesbaggrunde inden for bl.a. natur- og sundhedsvidenskab, økonomi og samfundsvidenskab. Vi er lokalt forankret, men har global trækkræft som en del af Johnson & Johnson-koncernen. Det gør os i stand til at kombinere vores nære kendskab til det danske sundhedsvæsen med international forskning og udvikling til gavn for danske patienter. På verdensplan er vi 40.000 medarbejdere i mere end 150 lande. Vores ambition er at skabe en fremtid, hvor sygdom er fortid. Læs mere om os.