Skip to main content

Search

Title

Vi forskar för livet

 
Vi har en podd! Den heter #viforskarforlivet och programleds av Maria Arroyo, samhällspolitisk chef på Janssen. På Janssen är vi måna om att lära oss mer om aktuella ämnen som rör svenska patienter och svensk hälso- och sjukvård. Vi strävar att i samverkan med myndigheter och andra aktörer hitta nya sätt att skapa värde för svenska patienter och det svenska samhället. Vi deltar i det offentliga samtalet kring life-science frågor och med vår nya podd hoppas vi kunna bidra till både förbättring och förändring för patienternas bästa. Om du har några önskemål på ämnen eller gäster får du gärna höra av dig till Maria. Hennes mailadress är [email protected]. Du hittar #viforskarforlivet i din podd-app eller här. Och glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Här anmäler du dig till det.

Hör Maria Arroyo berätta mer

 

Vi forskar för livet

Sverige har en hög ambition inom life science. Janssen är med och bidrar till att förverkliga den ambitionen. Vi har drygt 200 anställda i Sverige (och cirka 1600 om vi räknar med sektorerna konsument och medicinskteknisk utrustning). Vi bedriver kliniska prövningar. Vi har samarbeten med universitet och patientorganisationer. Vi deltar i det offentliga samtalet kring life science frågor. Vi strävar alltid efter, att i samverkan med myndigheter och andra aktörer, hitta nya sätt att skapa nytta för svenska patienter och det svenska samhället.
 
På den här sidan har vi samlat vårt avtryck och innovativa bidrag för att Sverige ska vara en testbädd för nya innovativa behandlingar där kliniska prövningar och patientrelaterad data är nycklar till framgång.

Följ oss på sociala medier för att delta i diskussionen om hur vi vill bidra till att patienter i Sverige snabbare kan få tillgång till nya och innovativa behandlingsalternativ.

Twitter: @JanssenSverige
LinkedIn: Janssen Sverige

 

 
 
 
 
 
 

 

 
  

 

 


 Samarbeten


Senaste nytt